Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors segítségr lenne szükségem! A múltkor együtt voltam a barátnőmmel nem védekeztünk, de nem volt bent csak kb 20 másodpercet mert észbe kaptam és kivettem . Most nagy arra az lehetőség, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Miután kivettem megnéztem és még nem is volt nedves a vége,szerintem kicsi de van rá esély mi a tennivaló ?#terhesség #mekkora az lehetősége
2014. febr. 25. 00:36
2/9 anonim válasza:
mártsd ecetes vízbe! A nődnek meg küldj fel egy piros paprikát! az kitisztitja b.mag... -.-" :D
4/9 anonim válasza:
"de nem volt bent csak kb 20 másodpercet mert észbe kaptam és kivettem "
Bírom ezeket. Én még az előtt észbe kapok részegen is, hogy betenném. De biztos velem van a baj :D
A babakötvényre, hogy elég jó hozamot ígérnek xD
5/9 anonim válasza:
Nem értem.. mi értelme van csak betenni 20 másodpercre, aztán kivenni?
6/9 anonim válasza:
99,99% h nem....toled biztos nem lesz terhes..:)
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi értelmes válaszokat ... de jobb volna ha jönne valami értelmes érvekkel rendelkező valaki.
2014. febr. 25. 01:02
8/9 anonim válasza:
Hello. Ne aggódj amennyiben nem élveztél a barátnődbe és a behatolás pillanatában nem voltál olyan, akkor nem kell aggódni. De biztonság kedvéért amikor a barátnődnek meg kell hogy jöjön a baja és ha késik csináljon tesztet.
De 100% hogy nem terhes mert ez keves hozzá.
UI: Ne legyél hülye , húzz gumit!
9/9 anonim válasza:
Milyen ervek kellenek???Nem elvezel bele nem terhes....ha bele is elvezel akkor se biztos akkor 15-20%...
Elovaldektol /megszakitas.....meg nem valoszinu ha a pasi izmeri a testet...
Nem terhes ne kattogj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!