Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » En egy 16 eves lany vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En egy 16 eves lany vagyok valentin napkor lefekudtem a baratomal akkor veszitetem el de menstrualtam es ugy dontotunk hogy belem elvezhet teherbe lehet esni iyenkor? Anyukam nem tudja megolne

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 21:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
47%

nyugi,ha teherbe estél is van abortusz,elvileg már az nap hazamehetsz. ha szülői beleegyezést kérnek,biztos van jó felnőtt ismerősöd aki majd azt mondja ő anyukád vagy apukád.

amúgy nem hiszem,hogy teherbe estél,persze van rá esély stb, de elég fiatal vagy 16 éves gondolom a pasid is fiatal elvileg ilyenkor gyengébbek a spermiumok ,persze ezzel nem azt mondom,hogy ő nem tud teherbe ejteni,de nem olyan mint egy 20-on évesnek. Meg ha abba bele gondolsz ,hogy sokan évekig próbálkoznak ,hogy teherbe essenek . Szóval ne parázz. Majd írj, azért,hogy mi lett veled

2014. febr. 23. 17:57
 42/48 anonim ***** válasza:
Igen, akik szeretnének, évekig próbálkoznak, akik meg nem, egyből besikerül, ez Murphy :)
2014. febr. 23. 19:22
 43/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem vagyok terhes :) koszonom mindenkinek a valaszat:)
2014. márc. 2. 00:37
 44/48 A kérdező kommentje:
az erzeketlen bunko embereket meg leszarom hogy mi tinik milyenek vagyunk stb... valtozott a vilag mar nem a regi vilag van uj vilagba uj emberek :)
2014. márc. 2. 00:39
 45/48 anonim ***** válasza:
@44: Pont, hogy Te vagy az érzéketlen, ha nem fogod fel, hogy a védekezés nélküli szexszel gyakorlatilag egy másik ember életével szórakozol!
2014. márc. 2. 00:56
 46/48 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha terhes lennél sírna a pofád...
2014. márc. 2. 09:05
 47/48 Laylah ***** válasza:
Ha ilyen világban akarsz élni, akkor csináld. Ha neked az úgy jó, hogy minden a nagy pofáról és a felszínességről szól, akkor csak sajnálni tudlak. Úgy értem, még ennél is jobban.
2014. márc. 2. 12:39
 48/48 anonim ***** válasza:

Hogy vannak a gyerkőcök?

Tudsz már helyesen írni?

2018. jún. 9. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!