Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 16 eves lany vagyok valentin napkor lefekudtem a baratomal akkor veszitetem el de menstrualtam es ugy dontotunk hogy belem elvezhet teherbe lehet esni iyenkor? Anyukam nem tudja megolne
Ha valaki ennyire nincs tisztában ezekkel a kérdésekkel, akkor minek szexel? Előbb talán fejben is rendezni kéne a dolgokat.
Teherbe eshettél, mert a menstruáció nem egy védekezési mód. Bár ha teljesen szabályos a ciklusod és a peteérésed (ezt ugye nem tudhatod) akkor nem sok esély van rá. A menstruáció egyébként a különböző betegségek ellen sem véd, úgyhogy a jövőben óvszert használjatok. Ha egy fiú erre nem hajlandó, akkor meg nem vagy neki fontos, csak meg akar izélni.
igen....ilyenkor is teherbe lehet esni (nagyon kicsi valószínűséggel, de ha pont te vagy az, akkor mindegy)
korai volt szexelned, ha nem vagy tisztában a dolgokkal
azért hallod...bevállalós vagy..vagytok...a szüzesség elvesztése önmagában egy intim dolog, de menzesz alatt szexelni...az aztán tényleg
kedves kérdező...ha előtte kérdeztél volna, előtte jártál volna utána, akkor nem lenne lebaszás
de ostobán belevágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!