Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 16 eves lany vagyok valentin napkor lefekudtem a baratomal akkor veszitetem el de menstrualtam es ugy dontotunk hogy belem elvezhet teherbe lehet esni iyenkor? Anyukam nem tudja megolne
"Ki mondta aszt hogy terhes lettem ha nem tudsz olvasni akor ne pofazz :)"
Azt ne mondd, hogy máris biztosan tudod, hogy nem vagy az!
3 nap telt el, a teszt meg csak 2 hét után mutat bármit is!
Nincs elektromos. Digitális van.
És nem mutatja ki még holnap, mivel a beágyazódás 7-10 nap aktustól és csak azután kezd el termelődni a HCG, amit a teszt kimutat. ;)
Itt kezdődik az a jelenség, hogy mindig annak van "igaza", aki hangosabban ordít. Kérdező, megkaptad a válaszokat, mellé még a dorgálást is, amit egyébként teljesen megérdemeltél, mégis te háborodsz fel a legjobban, mikor tovább írnak ide, és ide "pofáznak"? Te sz-rtad a spanyol viaszt, hogy mindenkivel úgy beszélsz, mintha a s-ggedből rángattad volna ki? Gondolkozzál már el, hogy miért szidják ennyire a mai tizenéves generációt, mert nem minden alap nélkül! Beképzeltek, bunkók, felszínesek a legtöbben (csak hogy ne érje szó a ház elejét, hogy általánosítok), és mellé annyira sötétek, hogy a kettesnek is úgy örülnek, mint majom a farkának. Ezek után ne csodálkozz, ha hülye kérdésre hülye választ kapsz.
Egyébként remélem, tanultál az esetből és nem lettél terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!