Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10évesen menstruáltam előszőr most 16 vagyok és másfél éve van barátom. Mit fog ajánlani a nőgyógyász?
Mondd meg neki kerek-perec, hogy van egy hosszú távú kapcsolatod, nem akarsz még gyereket mert tervezet az egyetmet stb. És akkor tuti felírja. Én is így kaptam meg.
17/L
Amúgy mensitől függetlenül is fölírják például akkor ha hormonzavaros vagy, vagy ha éppen össze-vissza jön meg stb. :)
17/L
Persze, hogy van :)
Még ráadásként amúgy anyukád is beszélhet vele ha te nem vagy elég. :)
Majd írj holnap hogy mi van :)
17/L
A tabit manapság mindenkinek felírják. Annak is, akinek nem kellene.
Egyrészt a gumi mellett ez az másik megbízható megoldás, amit viszonylag széles körben lehet alkalmazni.
A másik ok pedig az, hogy a dokibácsinak abból van pénze, ha tabit szedsz. Receptfelírás, gyógyszergyáraktól luxusnyaralás..
Kevés az olyan doki, aki inkább nem írja fel. Ált. ha még van vmi ellenjavallat, akkor is rásóznak az emberre vmi "nagyon új, nagyon alacsony hormontartalmú" csodát...
Egyébként a saját véleményem az, hogy tökéletesen elég az óvszer, ha normálisan használja az ember, és nem marad szex közben az éjjeli szekrényen..
15 éves korom óta azzal védekezek (most 22 vagyok), és hálustennek sose volt vele gond.
#9-s de gondolom nem volt állandó partnered 15 éves korodtól fogva. És amúgy nem mindegyik írja föl csak úgy. Több ismerősöm is mondta, hogy ahol ők voltak ott szinte könyörögni kellett érte. Pedig ők mégcsak nem is 15 illetve 16 éves korban kérték hanem 17-18. És még csak így sem akarták nekik fölírni. Szóval azért nem minden olyan ám, mint ahogyan elképzeli sok ember. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!