Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » NUVARING? Rosszullétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NUVARING? Rosszullétek?

Figyelt kérdés
Még csak pár hónapja használok hüvelygyűrűt. A leírtak és az elmondottak alapján helyesen alkalmazom a kezdetektől fogva, időpontokat alaposan betartom. Egy hete voltam doktornál, nem volt vizsgálatom, a menstruációm időben megjött. Elmúlt napokban viszont rettentően elkezdett feszülni a mellem, és minden apró falat vagy ivás után erős hányingerem van, valamint hirtelen jönnek rám szédülések. Véleményetek?
2014. febr. 16. 19:19
1 2
 11/14 xStefix ***** válasza:
Halkan kérdezem: és akkor megéri..?
2014. ápr. 27. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Mármint micsoda éri meg? :)
2014. ápr. 29. 14:16
 13/14 xStefix ***** válasza:
A hüvelygyűrű használata. Megéri, ha ennyire sok mellékhatása van?
2014. ápr. 30. 15:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Hormon-hormon.

Én kivettem, mert egyre több ökörséget generált.

Éjjel-nappal zúgott a fejem, libidóm a béka segge alatt, utóbbi időben nem volt olyan alkalom, hogy félbe kellett volna szakítanunk a szeretkezést, olyan szinten tönkre vágta a hüvelyem falát, hogy minden alkalommal kifolyt a könnyem. Amióta használom, már elnézést, de az államon akkora gyulladás alakult ki, hogy semmivel nem lehet kiírtani.

Nem mellesleg mensem alatt olyan bélgörcseim voltak minden alkalommal, hogy gyógyszert gyógyszer után kapkodtam be, nem tudtam se feküdni, se ülni se állni, aztán volt, hogy injekciót kaptam rá, az pár órára segített.

Most szombaton lesz egy hete, hogy nagy ívben dobtam a kukába.

Valami nem okés ezzel a gyűrűs megoldással.

2014. máj. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!