Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok (tabletta, gyűrű. Stb)? Nektek mi vált be?
Több éve vagyunk együtt párommal, és eddig óvszert használtunk, szeretnék váltani.
Gondolkoztam a Nuvaringen, de ,,újabb vágygyilkos: nuvaring" c. cikk az interneten kicsit megrémisztett. Ezen kívül nem létezik másik gyűrű?
A f.gátló tablettáról is riasztó dolgokat hallottam, és a fő dolog, amiről a legtöbben nem is tudnak, hogy hosszútávú szedése (10-15 év) után az ember tarkója alá gyűlik fel a gyógyszer egy púp formájában. Na most ezt nem igazán szeretném...
Ha ezekről mondanátok véleményt, annak örülnék, vagy ha más fajta módszereket írnátok le, ami biztonságos, és nektek bevált, úgyszintén megköszönném.
:DDDDDDDDDDDDDDDD inkább ne is szexelj ennyi ésszel!
I DONT WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
A f.gátló tablettáról is riasztó dolgokat hallottam, és a fő dolog, amiről a legtöbben nem is tudnak, hogy hosszútávú szedése (10-15 év) után az ember tarkója alá gyűlik fel a gyógyszer egy púp formájában. Na most ezt nem igazán szeretném...
de ilyet hogy írhat egy ember is.. oké, nem akarod szedni.. de ilyen hülyeségeket miért hiszel el ?
SZERINTED A KERNI, a Világ összes orvosa felírhatná naponta több millió nőnek, ha maradandó egészségkárosodást okozna ?
hihetetlen :D
Kösz a sok segítséget, nagyon hasznosak voltak, komolyan, segítségnyújtásból mindenkinek 5-ösw. Egy értelmes válasz nem érkezett... bocs hogy hallottam ilyen dolgokat, biztos én tehetek róla, mikor egy ilyen előadáson voltam régen, és ezt mondták a tablettáról, szakértők, ezer bocsánat (ezért hittem el, de ha gondolod nézd meg jobb időben utcán idősebb nőket, biztos mindnek gerincferdülése van, azért van a hátán egy púp).
És bocsánat, hogy élek, és meg mertem kérdezni...
A gumival csak annyi volt a bajom, hogy nem annyira jó érzés benne, de akkor kedves tisztelt és nagyonokos 2. válaszoló, húzd a fejedre, oké? Köszi.
először is, az a púp ezer százalék, h hülyeség... gondolj csak bele. gyógyszerpúp? :DD
a hüvelygyűrűt nagyon dícsérik, ez is hormonális ugyan, de jóval kevesebb hormont tartalmaz, a mellékhatásai sokkal kevésbé súlyosak, viszont a tabinál drágább.
spirált semmiképpen nem szabad, elég elavult, sőt veszélyes.
én a gyűrűt pártolnám, de az orvossal kell megbeszélni, ő tud legjobban segíteni. :)
Ne haragudj, de ekkora ökörséget már régen hallottam:D Púp nő a tarkójára...anyám:DDDD
A hormonális fogamzásgátlásnak rengeteg hosszútávú hatása lehet, de púp pont nem nő a hátadra miatta. Én nem tudom milyen előadáson voltál, de hogy ökrök tartották, az tuti fix.
Mondjuk félhetnél a trombózistól, vagy akár a mellráktól, de hogy púp...kész, kiégtem:DDD
Egyébként libidócsökkenést az összes hormonális fogamzásgátló okozhat (és viszonylag gyakran okoz is), nem csak a gyűrű.
És nem, nincs másik gyűrű, csak a Nuvaring.
Figyu, bocs hogy ilyen marhaságokat írtunk, de az a gyógyszerpúp nagyon gáz. Ha valahol felgyülemlik, vagy valamidet tönkreteszi, az legfeljebb a májad, mert az végzi a szervezet tisztítását. A másik a rák, a mellrák pl amit valaki írt is. A libidót nem tudom, én minden gyógyszert ellenzek, így én csak gumit használok. Nem olyan rossz az, főleg az ultra thin., és ha a barátodnak nincs túl nagy farka, akkor pl rossmanban egész olcsón kapsz.
Ja a gerincferdülésről meg annyit, hogy az legtöbbször a pubertás korban bekôvetkező hirtelen növéstől alakul ki, később pedig az állandó rossz testtartás, vagy valamilyen csontbetegség miatt alakul púppá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!