Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogmazásgátló PCO szindrómára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogmazásgátló PCO szindrómára?

Figyelt kérdés
Pco szindorámám van,most kezdtem el fog.gátlót szedni.Már az első nap jóval kevesebb lett tőle a vérzésem,általában 5-6 napig szokott tartani,most már a 3.napon elmúlt.Korábban is ajánlgatták nekem az orvosok a gyógyszert de nem volt indokolt ezért én elutasítottam,most viszont muszáj valahogy védekeznem és nem volt más választásom,be kellett vállalnom.Túl vagyok már egy meforal kórán,ami melle a csúnya bőrömre isotretint szedek.Még régebben norcoulttal hozták meg a vérzésemet,azóta rendszeresen megjön.Nem tudom,hogy áll most a betegségem,rendszeres a menstruációm,szerintem peteérésem is van.A csapból is az folyik hogy pco szindrómára fogamzásgátló.Ezt nem igazán tudom megérteni.A gyógyszer meggátolja az ösztrogén és a sárgatesthormon képződését,emellett pedig még a FSH hormonét is.Amikor próbálták kezelni a betegségemet pont azon dolgoztak,hogy ezeket helyre rakják.ÉS mi van ha megtanítják a szervezetet egy rossz működésre és a gyógyszer abbahagyása utána már nem fog újra rendesen működni?Nagyon kétségbe vagyok esve,írjon aki érti ezt az egészet!
2014. febr. 7. 09:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát már végig gondoltam a lehetőségeket.És sajnos enyém a felelőség,nekem kell dönteni és az én felelőségem a döntésem következménye.Eddig nagyon sok bajunk volt az együttlétek során és óvszerrel egyáltalán nem jó,és csak a baj van mindig,egyáltalán nem élvezetes.17éves vagyok..azt hiszem nagyon sok egyéb lehetőségem nincsen a védekezésre ilyen paraméterekkel..
2014. febr. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!