Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PCO szindrómára vizsgálnak ki! Nem kaphatok semmilyen hormon tartalmú szert, az óvszertől allergiás tüneteim vannak. Az orvosom pedig nem ajánlotta a pharmatex készítményeket. Valami ötlet fogamzásgátlásra, ami kényelmes és nem is nagyon drága?
te komolyan gondoltad hogy ami választ itt kapsz azt alkalmazni is fogod?
menj el orvoshoz!
Tessék, itt árak is vannak, értelemszerűen drágább, mint a sima, de ha ez kell, nyilván megéri: [link]
Ha nem, akkor marad jobb híján a megszakítás.
De most komolyan: ha a doki nem tudott jobbat mondani, gondolod, hogy itt kapsz választ?
Köszönöm a válaszaitokat!
Utolsó válaszolónak írnám, hogy nem kaphatok semmilyen hormontartalmú szert. Igen fiatal vagyok 22 éves. Nem sokára befejezem az egyetemet.
Utolsó előtti válaszolónak írnám, hogy az orvosokban, aki 100%-osan bízik, az nem biztos, hogy ilyen sok negatív tapasztalattal rendelkezik. Negyedik nőgyógyásznál járok már, és lehet hamarosan megint váltok a nem törődés és a hozzá nem értés miatt. De azért köszönöm a válaszodat.
Még nem hallottam erről a megoldásról. Nagyon szépen köszönöm.
Na az ilyen ötlet miatt tettem fel a kérdést, ezt azoknak címezem, akik értetlenkedtek a kérdésemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!