Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alaklomra jó védekezési módszer a Durex Extra Safe óvszer és Pharmatex hüvelytabletta kombinációja?
Értem...de nemtudom nekem is votl már hogy volt alatta levegő mégse szakadt ki(de mondom én közbe igazgatom mert ahogy termelődik az előváladék előbb-utóbb hajlamos elcsúszni a gumi). Lehet intim kérdés, de mennyire vagy nedves? Nem lehetett az a gond hogy nem voltál elég nedves és azért szakadt ki? Még ezt tudnám elképzelni.
A tabletta jó döntés, mi is átfogunk állni a hónap végén rá...nekünk muszály mert a párom úgy néz ki allrgiás a gumira vagy a rajta lévő sikosítóra(csípi, guylladása lett tőle...) meg gumiba amúgy sem a legjobb se neki se nekem...és akkor még enyhén fejeztem ki magam.
Gyakran vagyok azon a véleményen hogy nőne köröm a p*csére annak aki kitalálta a gumit...
17/F
ha minőségit veszel és tudod használni, nem szakad ki. 7 évig védekeztem vele, egyszer nem szakadt ki a Durex. Baromi felesleges többet költeni rá még a hüvelykúppal is, ráadásul várni kell, kifolyik, büdös leszel tőle. Elég a gumi, csak olvassátok el a tájékoztatót, hogy kell használni. Nem olyan nehéz...
25F
Kedves 17/F!
Remélem a következő alkalommal ki fog szakadni, csak hogy aztán ne legyél ennyire elszállva magadtól. Elég egyszer kifogni a szériahibásat, és kész. És nem hiszem, hogy mindenki béna, akinek kiszakadt. Persze, van, aki nem tudja használni, de azért szállj már le a magasból, nem te vagy az egyetlen, aki tisztában van azzal, hogy mit hogy kell csinálni. Bocs. Ezt muszáj volt elmondanom.
Bőven jó, csak a gumi is elég, nekem még soha nem szakadt ki. Amúgy ha már kúp, akkor inkább használj pleasuremaxot, vagy extra thint, azokkal jobban élvezed.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!