Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első alaklomra jó védekezési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alaklomra jó védekezési módszer a Durex Extra Safe óvszer és Pharmatex hüvelytabletta kombinációja?

Figyelt kérdés
Vannak-e veszélyei? Van más javaslatotok?
2009. dec. 7. 14:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
45%

Nemmellesleg a legvastagabb ovszer fog pont kiszakadni...ajj istenem. Erre nem mondok semmi...én a legeslegvékonyabbat használom sose szakadt ki...lehet mert én tudom használni(amibe beletartozik a felhelyezés, az hogy figyelek rá, megigazítom ha kell és az is hogy normálisan veszem le).

Van egy tippem hogy nők vagytok akik ezeket írták...hát amíg nem te húzod fel addig nem érzed mennyit bír. Az hogy látod ahogy a balfék pasid elszaggatja az természetes hogy ilyen hülye meggyőződéseket szül benned! Erről nem tehetsz ezért bocsánat ha bármi bántót írtam! De ha tudod használni nem szakad el...főleg nem a legvastagabb.

Bocs hogy így darabosan írok...de ez így olyan mintha utasként akarnád megmagyarázni mennyit bír az adott kocsi...amit én évek óta vezetek. Remélem értitek az összefüggést lányok...

17/F

2009. dec. 7. 20:31
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
már ne is haragudj, de milyen jogon nevezed a pasimat balféknek?? te vagy egy nagy balfék! örüljetek, h még nem szakadt ki. gázok vagytok ilyen viselkedéssel, nagyokosok.
2009. dec. 7. 23:03
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

Még mindíg nem adtál elfogadható magyarázatot hogy tudjátok kiszakítani a gumit...ha tudsz rá elfogatható magyarázatot ami nem a pasid figyelemtlenségéből(gyk balfékségéből) adódik akkor nyílvánosan bocsánatot kérek...ha nem akkor a véleményem változatlan: a pasid egy balfék aki még a nyanvadt kotont se tudja használni!

És ez nem szerencse(most gondolj bele ti elszaggatjátok elsőre meg még mittoménmikor én századjárase ez nem véletlen) egyszerűen csak arrol van szó hogy én tudom használni...bár nem látom át a bonyolúltságát:S Lehet bennem van a hiba...naív vagyok...feltételeztem hogy legalább a gumi használatával tisztában vagytok hisz még le is van írva meg rajzolva hogykell...

Aktus közben meg meg kell igazítani mert hajlamos elcsúszni...na ő ezt hagyja ki? Nem figyel rá? Mert ha úgy jól megfeszül akár ki is szakathat egy erősebb lökésre...de azt érezni lehet ha elvan csúszva...ha ez a gond akkor egy balfék...ha nem akkor írd le és megy a bocsánatkérés!

Ha csak hőbölögni tudsz akkor megintcsak nekem van igazam és a pasid egy balfék!

Veled semmi bajom te csak egy ártatlan áldozat vagy aki egy pasi balfékségéből adódóan(a gumiszakadás a pasi hibája...ő felel a rendeltetésszerű használatért mint már mondtam) kénytelen volt egy hormonbombát bevenni.

Mi csináltuk már mindenhogy...gyorsan, lassan, erősen, gyengéden, vadan, érzékien és esze ágában se volt elszakadni mert figyeltem rá megigazítottam ha kellett mert nekem fontos hogy a párom biztonságban érezze magát és ne idegeskedjen meg 72órás lórugásért szaladgáljon miattam...ez az én felelősségem! Aki ezt nem veszi komolyan vagy nem tudja használni az egy balfék!

17/F

2009. dec. 7. 23:58
 14/31 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a balfék te vagy hogy nem tudod megérteni hogy vannak hibás óvszerek is és ez nem a pasi hibája. 100 aktus? 17 évesen ugyanmár... óriási tapasztalatod lehet ennyi idősen.
2009. dec. 8. 10:40
 15/31 anonim ***** válasza:
6%
te egy idióta paraszt vagy!! nem mind1 neked, h h szakadt ki nekünk?? kiszakadt, és kész. vannak hibásak. ne osztogass itt engem, milyen jogon?? kivánom, h egyszer tapasztald meg azt az idegeskedést, amikor elszakad! IDIOTA PARASZT VAGY!!!!!!!!!!!
2009. dec. 8. 14:19
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Képzel túl vagyunk a százon(nem száz nő, száz aktus te nagyon hülye)...a hibás koton ritka mitn a fehérholló! Ezt csak az nem tudja felfogni aki nem tudja használni és inkább erre fogja...Akinél állandóan szakad a gumi ott nem mindegyik hibás...csak egy hibás van az meg a balfék pasi!

17/F

2009. dec. 8. 18:12
 17/31 anonim ***** válasza:
8%
nem mindig, hanem 3x! de éppen elég volt. mit okoskodsz itt, meg szólsz bele mások dolgába. tudod, még hánynál elszakad az ovszer?? és nem mind balfék.
2009. dec. 8. 18:40
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Nem mind....tehát te is elismered hogy előfordul hogy a pasi balfékségéből adódóan szakadt ki...és abban megegyezhetünk hogy az elsőnél a tapasztalatlanság miatt könnyebben tud balfék lenni az ember...tehát elképzelhet hogy a pasid volt balfék és azért szakadt ki.....lehet hogy már nem az de akkor az volt...ő mondta hogy a gumi volt a hibás nem pedig ő? Mert én is ezt mondanám...

Meddő vita mert nem tudsz kielégítő választ adni nekem(tényleg érdekel hogy lehet elszaggatni...hátha én is és másis tanula hibátokból h így ne csinálja)...szerintem az a 3 gumi nálunk nem szakadt volna ki! Mindenesetre a pasid jobban is figyelhetett volna főleg az elsőnél...

Én még mindíg úgy gondolom hogy ő a hibás csak eltussolta...könnyű azt mondani hogy hibás volt a gumi...persze mind a 3...nem neki kellett bevenni a 72órásat. Az dícséretes hogy ilyen szinten kiállsz mellette de ez a történet több mint kétséges...

17/F

2009. dec. 9. 14:50
 19/31 anonim ***** válasza:
23%
na és te mivel tudsz engem meggyőzni?? :D
2009. dec. 9. 15:18
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan mivel kapcsolatban is győzzelek meg?

De mondok egy storyt...egyik csaj ismerőst a pasija masculannal tolta és ahogy elmesélte mind kiszakadt(nemistom mennyi vagy 4-5-6 kb)! 72órásat is kellett bevennie! 2x is! Nah de most jön a csavar: a maradékot odaadta a barátősnőjének és láss csodát nekik egyik se szakadt ki!

Ja persze véletlen...véletlen csak azok voltak hibásak amiket ők használtak! Ugyanmár...

Nő vagy, a farok másik odlalán állsz, nem rajtad van a gumi és le se írják sehol hogy elcsúszhat és ha elcsúszik meg kell igazítani. A gumira fordított figyelem nem merül ki a felhelyezésnél meg a levételnél...az aktus során végíg figyelni kell rá...na de nem görcsösen azt érzed ha xarul van rajtad sőt azt is lehet érezni ha szakad(hogy honna tudom? kipróbáltam mennyit bír a gumi magyarán felhúztam és megpróbáltam eltépni maszturbálással...igen, siekrült elszaggatni de nem könnyű...konkrétan ilyen durván dugni ahogy sikerült eltépni nem nagyon lehet+szakadás előtt csúnyán feszült a gumi amiatt is szakadt ki...ez a kapható legvékonyabb halkan hozzáteszem, kezem meg klasszisokkal szárazabb mint egy felizgatott nő hüvelye...remélem ebben egyetértünk). Innentől kezdve szerintem jogos ha azt mondom hogy balfék az a pasi aki szaggatja a gumikat(1 is sok nemhogy három...4-5-6 meg végképp) mert nem tudja normálisan használni...és a nő issza meg ennek a levét mint a te eseteben is!

Mint modntam ilyenkor én is azt mondanám hogy a gumi volt selejtes...ha te ezt 3x elhitted akkor nagyonszerelmes vagy és akkor még szépen felyeztem ki magam:)

17/F

2009. dec. 9. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!