Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban voltam. Nagy hülyeséget csináltam. Mit csináljak?
Kedves olvasó, most hihetetlenül rossz embernek, lánynak fogsz tartani, de nem tudom mit tehetnék. Egy pár napja történt egy buliban az esemény. Van egy fiú akinek én nagyon bejövök viszont én nem tudok úgy tekinteni rá ahogyan ő rám, ezt közöltem is vele már egy jó néhányszor de nem nagyon akar a témáról leszállni. Meghívós buli volt, és hát meghívott engem. Elmentem nem gondoltam ,hogy ebből még lehet is valami(később erre visszatérek). El is mentünk. Már az elején feltünt az, hogy kivételesen elég sűrűn próbál udvarolni, dicsérte a ruhámat nem egyszer nem kétszer. Már egy kis ital hatására kicsit össze is nyaltunk. A buli vége fele mikor már az a kis alkohol is kiszállt belőlem ugyanez vele nem történt meg és hát elkezdett fogdosni. Na ez volt az a dolog ami nálam végképp kiütötte a biztosítékot. Arcon vágtam és elmentem. Utánam jött a kedvenc haverja, hogy bocsássak meg neki mert nem akart ilyet csinálni, meg ,hogy nem is csinálna ilyet ha nem lenne ittas. Mondtam ,hogy mit is képzel ő azzal kapcsolatban,hogy én valaha is többet érezhetek iránta mint barátság főleg így. Aztán nem tudom,hogy még beszélgettem Robival(így hívják a barátját), aztán valahogy adtam neki még egy esélyt, hogy tisztázza magát előttem. Visszamentünk a buli végére jól éreztük magunkat mindaddig amíg valaki nem adott nekem olyan italt amiben volt valami kábító szer. Reggel meg mikor felkeltem ott voltam a lakásán, mellette az ágyán meztelenül. Magyarázkodott,hogy mennyire sajnálja meg ilyesmik. Na már most megkért, hogy ne beszéljek arról ami történt mert a ''menőségének'' nem tenne jót. Persze én ezt egyáltalán nem fogom betartani mert hát miért is tenném!? Ő sem szállt le rólam. Na de amiért ezt a kérdést feltettem: Nem tudom,hogy ezt most mennyire vegyem komolyan. Nem tudom mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok. Abszolut nem tudom, hogy most mit kellene tegyek. És itt kérném a ti segítségeteket.
Ha valamit számít én 17 éves vagyok, a fiú meg 20.
A válaszokat előre is köszönöm.
Ez így már eléggé "késő bánat". Lehet leírták már előttem, de az lett volna az első, hogy elmész orvosi kivizsgálásra, ahol is egy nőgyógyász megvizsgál és mondjuk egy vérvétellel még nagy eséllyel ki tudták volna mutatni, ha valamit megitattak/ etettek veled. Az orvosnál, ha kiderül valami (a véredből vagy a nőgyógyászati vizsgálatból), akkor szerintem ők hivatalból megteszik a feljelentést... (bár ebben nem vagyok teljesen biztos).
Így utólag, ami fontos, hogy megtudd lehetsz-e terhes és jelenleg még tehetsz-e ellene valamit (eseményutáni). Feljelentéssel nem tudom mennyi esélyed lehetne így, hogy nincs bizonyíték a "randidrogra" és hogy csak napokkal később jelented a dolgot.
Amúgy tényleg nem világos, hogy minek kellett visszamenned , ha alapból nem bírtad a srácot, le is tapizott akaratod ellenére(?)...
Nem olyan régen volt egy majdnem ugyan ilyen eset a tv-ben. Csak ott állítólag a lány egy felüljáró alatt ébredt úgy, hogy a férfi mellette ő meg majdnem meztelen volt. Ott is kiderült hogy nem volt drog, csak a csaj biztos berúgott és nem tudott magának parancsolni. Én amondó vagyok hogy csak berúgtál, nem kiabálnék egyből farkast csak ha tényleg az volt. Ezt nehéz lenne így kideríteni anélkül, hogy meghurcolnának miatta. Gondold át tényleg volt-e drog vagy bármi ilyesmi, és aszerint cselekedj.
25/f.
43"
Egy anonim oldalra miért tenne fel ilyen témájú kamu kérdést?...
44.
Miértis ne?Miért ne tenné?Vannak itt olyan cifra kérdések,hogy az ember szeme ketté áll.Facbukon lájk vadászok itt meg válasz vadászok vannak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!