Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Buliban voltam. Nagy hülyesége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban voltam. Nagy hülyeséget csináltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kedves olvasó, most hihetetlenül rossz embernek, lánynak fogsz tartani, de nem tudom mit tehetnék. Egy pár napja történt egy buliban az esemény. Van egy fiú akinek én nagyon bejövök viszont én nem tudok úgy tekinteni rá ahogyan ő rám, ezt közöltem is vele már egy jó néhányszor de nem nagyon akar a témáról leszállni. Meghívós buli volt, és hát meghívott engem. Elmentem nem gondoltam ,hogy ebből még lehet is valami(később erre visszatérek). El is mentünk. Már az elején feltünt az, hogy kivételesen elég sűrűn próbál udvarolni, dicsérte a ruhámat nem egyszer nem kétszer. Már egy kis ital hatására kicsit össze is nyaltunk. A buli vége fele mikor már az a kis alkohol is kiszállt belőlem ugyanez vele nem történt meg és hát elkezdett fogdosni. Na ez volt az a dolog ami nálam végképp kiütötte a biztosítékot. Arcon vágtam és elmentem. Utánam jött a kedvenc haverja, hogy bocsássak meg neki mert nem akart ilyet csinálni, meg ,hogy nem is csinálna ilyet ha nem lenne ittas. Mondtam ,hogy mit is képzel ő azzal kapcsolatban,hogy én valaha is többet érezhetek iránta mint barátság főleg így. Aztán nem tudom,hogy még beszélgettem Robival(így hívják a barátját), aztán valahogy adtam neki még egy esélyt, hogy tisztázza magát előttem. Visszamentünk a buli végére jól éreztük magunkat mindaddig amíg valaki nem adott nekem olyan italt amiben volt valami kábító szer. Reggel meg mikor felkeltem ott voltam a lakásán, mellette az ágyán meztelenül. Magyarázkodott,hogy mennyire sajnálja meg ilyesmik. Na már most megkért, hogy ne beszéljek arról ami történt mert a ''menőségének'' nem tenne jót. Persze én ezt egyáltalán nem fogom betartani mert hát miért is tenném!? Ő sem szállt le rólam. Na de amiért ezt a kérdést feltettem: Nem tudom,hogy ezt most mennyire vegyem komolyan. Nem tudom mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok. Abszolut nem tudom, hogy most mit kellene tegyek. És itt kérném a ti segítségeteket.

Ha valamit számít én 17 éves vagyok, a fiú meg 20.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 6. 11:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
5%

Megdugott ennyi, mi ezen olyan nagy ügy?

Legközelebb jobban vigyázol.

2014. febr. 6. 11:44
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség!
2014. febr. 6. 11:45
 13/48 anonim ***** válasza:
13%

Aztán ki mondja meg ,hogy történt -e aktus?

Hol a bizonyíték rá?

2014. febr. 6. 11:47
 14/48 Noydra ***** válasza:
91%
Nőgyógyász megmondja.
2014. febr. 6. 11:49
 15/48 anonim ***** válasza:
78%

Miért érzem úgy, hogy a történet vagy kitaláció vagy valahol te is hibás vagy. Ha igaz a történet és te nem bátorítottad akkor 17 évesen mérhetetlenül buta vagy,

Megmondom miért.

Írod, hogy többször elutasítottad. Már-már zavaró volt a nyomulása. Te ennek ellenére elmész a buliba amit a srác rendez meg (lehet én vagyok az idióta, de én ha valakit elutasítok, és ingerel annak nem megyek a bulijába) Ott téged idézlek

"már egy kis ital hatására kicsit össze is nyaltunk" mi van??? elutasítod és nyalakodsz vele?? Én lány vagyok, de világosítson már fel valaki.. Ha én valakivel nyalakodom akkor az nem felhívás, hogy "oké.. mégiscsak bejössz nekem??" Ha valakit a hátam közepére sem kívánok azzal még ital hatására sem iszom.. Annyira meg nem lehettél részeg ha kis idő múlva kiszállt belőled az alkohol hatása.. Elárulom neked, hogy nem az ital szállt ki belőled, hanem visszakoztál..

Majd levágsz egy hisztit, pofon vágod, és hazamész.. Miért nem tudtál tényleg hazamenni? ÓÓÓ nem... mert jópofiztak neked te visszamész, mintha mi sem történt volna.. Megint nem értem, hogyha pár perccel előtte felháborítónak tartom, hogy fogdostak, tapiztak, akkor miért mennék vissza ugyanoda???Reggel meg a srác ágyában fekszel meztelenül, és attól félsz hogy terhes vagy-e??

Megint lehet én vagyok a lüke, de én a lakásból egyenesen a rendőrségre mentem volna, és nem a gyakorira írom ki, hogy "jaj, terhes lehetek?"

Voltál rendőrségen? Orvosnál??

Szóval.. Vagy a történet kamu, vagy lassú felfogású, enyhe gyengeelméjű vagy...

2014. febr. 6. 11:51
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Ezért a srác nagyon sok évet kaphat.

Jelentsd fel, egyértelműen nemi erőszak, ( szerintem megállhat a kábitószerrel való visszaélés is, kiskorú veszélyeztetése)

Szóval nagyon sok év hűvös kinéz neki ezért! Nőgyógyász (látlelet feltétlenül kell)

2014. febr. 6. 11:55
 17/48 menta34 ***** válasza:
79%

#15 Attól függetlenül, hogy jelentős részben igazad van egy fontos dolgot ne felejts el: hülye pitsának lenni alkotmányos jog, a nemi erőszak pedig bűncselekmény.

Kérdező: 1.) szülő, 2.) nőgyógyász, 3.) rendőrség, mindezt MÉG MA.

2014. febr. 6. 11:55
 18/48 anonim ***** válasza:
0%

Egyet értek az előttem szóló lánnyal.

A nőgyógyász meg nem látnok, már nem azért ,de ha nem terhes és nem volt szűz ,akkor egy vagy két hétre rá ,hogy a fenébe tudná bizonyítani egyrészt, másrészt bárkivel lehetett ekkora idő intervallum közt. Ne beszéljetek már hülyeséget. Lehet a gáz szerelő is meg tudja állapítani.

Amúgy meg ,hogy meztelen valaki nem biztos ,hogy meg is lett b....a.

2014. febr. 6. 11:58
 19/48 Noydra ***** válasza:
100%
Igen 15ös, menta-nak van igaza. Mai 17 éves lányok nagytöbbsége nem egy agytröszt. Attól még történhetett bűncselekmény ...
2014. febr. 6. 11:58
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

ez így nemi erőszak, a baj az, hogy nem tudni hány napja történt. ugyanis a gina nagyon hamar felszívódik, nyomtalanul... ha most történt, akkor még van esélyed, hogy kimutassa a labor, ha már eltelt néhány nap, akkor sajnos minimális. így meg, ha feljelented, akkor semmivel se tudod alátámasztani a vádat :-(

mindenesetre nem árt az ismerősi körében elterjeszteni -persze nem úgy, hogy veled történt.

2014. febr. 6. 11:59
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!