Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Buliban voltam. Nagy hülyesége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban voltam. Nagy hülyeséget csináltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kedves olvasó, most hihetetlenül rossz embernek, lánynak fogsz tartani, de nem tudom mit tehetnék. Egy pár napja történt egy buliban az esemény. Van egy fiú akinek én nagyon bejövök viszont én nem tudok úgy tekinteni rá ahogyan ő rám, ezt közöltem is vele már egy jó néhányszor de nem nagyon akar a témáról leszállni. Meghívós buli volt, és hát meghívott engem. Elmentem nem gondoltam ,hogy ebből még lehet is valami(később erre visszatérek). El is mentünk. Már az elején feltünt az, hogy kivételesen elég sűrűn próbál udvarolni, dicsérte a ruhámat nem egyszer nem kétszer. Már egy kis ital hatására kicsit össze is nyaltunk. A buli vége fele mikor már az a kis alkohol is kiszállt belőlem ugyanez vele nem történt meg és hát elkezdett fogdosni. Na ez volt az a dolog ami nálam végképp kiütötte a biztosítékot. Arcon vágtam és elmentem. Utánam jött a kedvenc haverja, hogy bocsássak meg neki mert nem akart ilyet csinálni, meg ,hogy nem is csinálna ilyet ha nem lenne ittas. Mondtam ,hogy mit is képzel ő azzal kapcsolatban,hogy én valaha is többet érezhetek iránta mint barátság főleg így. Aztán nem tudom,hogy még beszélgettem Robival(így hívják a barátját), aztán valahogy adtam neki még egy esélyt, hogy tisztázza magát előttem. Visszamentünk a buli végére jól éreztük magunkat mindaddig amíg valaki nem adott nekem olyan italt amiben volt valami kábító szer. Reggel meg mikor felkeltem ott voltam a lakásán, mellette az ágyán meztelenül. Magyarázkodott,hogy mennyire sajnálja meg ilyesmik. Na már most megkért, hogy ne beszéljek arról ami történt mert a ''menőségének'' nem tenne jót. Persze én ezt egyáltalán nem fogom betartani mert hát miért is tenném!? Ő sem szállt le rólam. Na de amiért ezt a kérdést feltettem: Nem tudom,hogy ezt most mennyire vegyem komolyan. Nem tudom mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok. Abszolut nem tudom, hogy most mit kellene tegyek. És itt kérném a ti segítségeteket.

Ha valamit számít én 17 éves vagyok, a fiú meg 20.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 6. 11:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Már ha bizonyítani tudják.Ha nem mutatnak ki semmit se a véredben és nem leszel terhes akkor nincs semmi ellene.

Gondolom nem conan a barbár módjára dugott meg.

2014. febr. 6. 12:49
 32/48 anonim ***** válasza:
44%
jaj, mert ti aztán mindig tudtátok életetek folyamán, h mi a helyes döntés... miért lenne buta? csak fiatal... ezért volt könnyű kihasználni...
2014. febr. 6. 12:57
 33/48 anonim ***** válasza:
93%

Pedig buta volt.

Kár a fiatalságra fogni.Másoknak miért van annyi eszük,hogy lelépnek?

2014. febr. 6. 12:59
 34/48 anonim válasza:
44%
Ez az egész történet ink nevetséges, de nevetségesebb a válaszok..Mindenki jön azzal, h menny rendőrséghez meg nőgyógyászhoz, lol :D Én úgy vettem észre, h a csaj csak arra kiváncsi h terhesse, az h meg dugták mintha nem igazán zavarnáá. Szal szerintem v csak ki találtad, v ha megis történt egy fiúval többen jártak benned. Jah és am jól tudsz inni, ismerek ilyen lányokat, és hát nem a legrendesebbek.. Pia, csók, szex... Lehet rendes volt a srác és használt gumit, és akk nyugi van nem vagy terhes : ) de szerintem téged ez se zavar annyira : D
2014. febr. 6. 13:02
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

"jaj, mert ti aztán mindig tudtátok életetek folyamán, h mi a helyes döntés... miért lenne buta? csak fiatal... ezért volt könnyű kihasználni..."

Nem, én se tudtam mindenben... de ha megerőszakoltak volna, hidd el, tudtam volna...

14 éves a lányom, de azt még ő is tudja, hogy olyantól, akiben nem bízunk meg 1000 %-ig, nem fogadunk el pohárban italt, csak akkor, ha mi kérjük ki, és a pincér előttünk tölti ki! Egyébként csak üveges palackozottat!

Általánosban olyan felvilágosítást kaptak osztályfőnöki órán a rendőrségtől, hogy ez elég mélyen bevésődött neki...

2014. febr. 6. 13:02
 36/48 anonim ***** válasza:
Veronika, én nem rád mondtam. hiszen te is azt tanácsoltad, h menjen a rendőrségre.
2014. febr. 6. 13:03
 37/48 anonim válasza:
Ami történt az egyértelmûen bûncselekmény.Nõgyógyászt meg rendõrséget ajánlok,és ezeket minél hamarabb!
2014. febr. 6. 13:06
 38/48 menta34 ***** válasza:
100%

#26 Értelek, és a kamu is benne van a pakliban - persze logikusan minden válaszadó feltételezi, hogy a kérdező igazat állít.

Az értelmi fogyatékosok ellenben szinte mindig őszinték, jóindulatúak és kedvesek. (ez saját tapasztalat). Itt simán lehet a háttérben olyan is, hogy a buliba menés nem volt hivatalos, inni nem volt hivatalos, stb. Illetve benne lehet a félelem is azok ellen a fiúk ellen akik szintén ott voltak, akikkel mondjuk egy osztályba kell majd menni a feljelentés után is, stb. Na meg az se m kizárt, hogy a kérdező számára is menő volt a pasi, buli, helyzet, akármi.

A kérdésekkel sokszor az a baj, hogy a válaszolókat jobban érdekli, mint aki kérdezett:)

2014. febr. 6. 13:16
 39/48 anonim ***** válasza:
Én voltam, aki beletette a kábítószert a poharadba, bocsi, de jól megfizettek! :P
2014. febr. 6. 20:27
 40/48 anonim ***** válasza:
47%

15-nek igaza van

amúgy meg INGYEN DROG inkább örüljél, tudod milyen drágák manapság ezek a szarok??

2014. febr. 6. 20:34
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!