Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban voltam. Nagy hülyeséget csináltam. Mit csináljak?
Kedves olvasó, most hihetetlenül rossz embernek, lánynak fogsz tartani, de nem tudom mit tehetnék. Egy pár napja történt egy buliban az esemény. Van egy fiú akinek én nagyon bejövök viszont én nem tudok úgy tekinteni rá ahogyan ő rám, ezt közöltem is vele már egy jó néhányszor de nem nagyon akar a témáról leszállni. Meghívós buli volt, és hát meghívott engem. Elmentem nem gondoltam ,hogy ebből még lehet is valami(később erre visszatérek). El is mentünk. Már az elején feltünt az, hogy kivételesen elég sűrűn próbál udvarolni, dicsérte a ruhámat nem egyszer nem kétszer. Már egy kis ital hatására kicsit össze is nyaltunk. A buli vége fele mikor már az a kis alkohol is kiszállt belőlem ugyanez vele nem történt meg és hát elkezdett fogdosni. Na ez volt az a dolog ami nálam végképp kiütötte a biztosítékot. Arcon vágtam és elmentem. Utánam jött a kedvenc haverja, hogy bocsássak meg neki mert nem akart ilyet csinálni, meg ,hogy nem is csinálna ilyet ha nem lenne ittas. Mondtam ,hogy mit is képzel ő azzal kapcsolatban,hogy én valaha is többet érezhetek iránta mint barátság főleg így. Aztán nem tudom,hogy még beszélgettem Robival(így hívják a barátját), aztán valahogy adtam neki még egy esélyt, hogy tisztázza magát előttem. Visszamentünk a buli végére jól éreztük magunkat mindaddig amíg valaki nem adott nekem olyan italt amiben volt valami kábító szer. Reggel meg mikor felkeltem ott voltam a lakásán, mellette az ágyán meztelenül. Magyarázkodott,hogy mennyire sajnálja meg ilyesmik. Na már most megkért, hogy ne beszéljek arról ami történt mert a ''menőségének'' nem tenne jót. Persze én ezt egyáltalán nem fogom betartani mert hát miért is tenném!? Ő sem szállt le rólam. Na de amiért ezt a kérdést feltettem: Nem tudom,hogy ezt most mennyire vegyem komolyan. Nem tudom mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok. Abszolut nem tudom, hogy most mit kellene tegyek. És itt kérném a ti segítségeteket.
Ha valamit számít én 17 éves vagyok, a fiú meg 20.
A válaszokat előre is köszönöm.
kiegészítés
ha az elmúlt két napban történt, akkor vagy anyukádnak mondd el, vagy csak magadtól menj el nőgyógyászhoz, és írass fel 72 órás tabit. egyúttal a gyógyász látja, hogy a hüvelyeden erőszakos behatolás történt-e, illetve talán ő is adhat beutalót laborra.
Egyetértek az előttem szólóakkal.
Rendőrség + nőgyógyász.
Bár én azon a mondatán, hogy ". Na már most megkért, hogy ne beszéljek arról ami történt mert a ''menőségének'' nem tenne jót" - helyben végeztem volna a ki a srácot. : D Mondjuk én már a meztelenül ébredés az ágyában helyzetnél is megkopasztottam volna. :D
kedves menta34 nevű felhasználó: (15 vagyok)
Én nem azt mondom, hogy nem történt meg, hanem azt, hogy a történet vagy kamu vagy megtörténhetett akár de akkor a 17 éves kérdező mérhetetlenül buta.
Tudod sok évvel ezelőtt az egyik osztálytársam nővérét aki tényleg szellemi fogyatékos volt, a lakótelepen az egyik srác bepitizte magát, majd megerőszakolta. Mégis a szellemi fogyatékossága ellenére (nem súlyosan szellemi fogyatékos, de annyira igen, hogy speciális kisegítő iskolába járt) tudta, hogy ami történt az nem jó, nem szabadott volna megtörténnie. Még úgysem, hogy ő passzívan állt hozzá. Még aznap amikor megerőszakolták, mindent elmondott az anyjának, aki úgy ahogy volt, abban a ruhában, még zuhanyozni sem engedte meg, elvitte a rendőrségre. Ott rögtön nőgyógyászhoz vitték, a ruháját elvették, ondót mint bizonyíték vettek le róla. Nem bántotta senki a lányt, mindenki kedves volt vele..
Másfél évvel rá el is ítélték a srácot, aki súlyosabb büntetést kapott, mert szellemi fogyatékost erőszakolt meg.
Az osztálytársam nővére beteg volt, de tudta mit kell tenni..
Ezek szerint a kérdező súlyosabban fogyatékos, vagy mérhetetlenül buta ha a történet után nem a rendőrség volt az első útja. Vagy ha félt akkor nem a szülők..
Időpont ma 12:15
Dehogy nem találnak ki erőszakos történetet.. Volt a gyakorin egy kérdés ahol egy állítólagos 15 éves lány írta, hogy megerőszakolták, de fél bárkinek is elmondani, mert egy helyi cigány tette, aki meg is fenyegette. Emlékszem, még én is írtam neki..Volt egy nő aki írta, hogy menjen be bármelyik kerülteti rendőrséghez, és kérjen segítséget..De csak hajtogatta a kiscsaj, hogy fél. Erre a nő megírta, hogy a férje valamelyik kerületi rendőrkapitányságon dolgozik mint nyomozó, meg is mutatta neki a kérdést, és intézkedik. Utána néznek, és engedélyt kérnek hogy számítógép alapján a kérdezőt megtalálják, segítsenek neki.. Vagy elég ha privatban elküldi a címét, hogy segíthessenek. A nő írta, hogy a férje intézkedik, erre a kiscsaj kibökte, hogy KAMU az egész.. Nem igaz.. De ekkor már a nő is írt, hogy szégyellje magát, mert tényleg kamu az egész..Szóval itt a gyakorin nem csak erőszakot, de halálos betegséget, vérfertőzést mindent tudnak hazudni..
Azonnal kellett volna nőgyógyászatra, rendőrségre menni!
Így több nap elteltével, több fürdés után már necces a téma... csak akkor lehet bizonyítani sajnos,ha van maradandó nyoma...
A szernek ennyi nap elteltével gondolom nincs... és mivel öntudatlan volt, így ellenkezésnek sem maradhatott fizikai nyoma. És egy ilyen feljelentést valahogy bizonyítani kellene...
Terhesség: szintén vannak kérdések... a ciklusod milyen hosszú szokott lenni, és ez hányadik napon történt? Ezzel is azonnal lépni kellett volna! Ha 72 óránál nem régebben volt, azonnal irány a nőgyógyász! De ha jól tudom, már léteznek 5 napos esemény utánik is...
Legközelebb pedig okosabban! Nem elfogadni italt bárkitől! És ha ilyen történik, azonnal rendőrség! Ki tudja, legközelebb nem ugyanígy találod-e magad? Vagy bárki mással is megteheti...
Sitten a helye!
A kiskorú veszélyeztetését ne keverjük ide, a fenti történetben szereplő fiú nem nevelője vagy felügyelője a sértettnek...
Egyébként ez a Btk. 197. § (3) bek. a) pontjában foglalt szexuális erőszak minősített esete, öttől tíz évig terjedő szabadságvesztést kaphat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!