Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fogamzásgátlóm (Lyndinette) gyengének bizonyul. Ezután melyik a legkisebb hormontartalmú gyógyszer?
Mondjuk nem mindegy, hogy milyen allasban vagy a nogyogyaszaton, mert nyilvan nem te vagy az orvos, azt akkor irtad volna.... es bocsi, de ha meg fobtosabb szerepet is toltenel be ott ( szakapolo, nover) , akkor is itt a szazalekodon ugy latszik, hogy nem vagy tul eredmenyes ezen az oldalon.
Es igen, eszrevettem, hogy neked nem mindegy, hogy az ember hogyan fogalmaz, ugyanis neked sajnos e teren nehezsegeid vannak.
Vagy talan nem laikus vagyok es nekem nem mindegy, melyik esetre gondoltal. Talan.
Irass fel tri-regolt, aztan szedj belole napi kettot. Az kell neked.
én is úgy tudom, h a Yasminelle vmennyivel magasabb hormont tartalmaz, mint a Lyndinette, de nem sokkal :)
de minden bogyesznek van neten leírása, azért nézz utána, aztán esetleg kérdezz rá a dokinál :)
én Yasminelle-t szedek 2,5 éve, és bár nem vagyunk egyformák, nekem bejött eddig :)
azt meg tudnád írni, h hogyan jöttél rá, h nekem a Lyndinette kevés? előre is köszi :)
L: 75 mikrogramm gesztodén és 20 mikrogramm etinilösztradiol
Y: 20 mikrogramm etinilösztradiol (etinilösztradiol-betadex-klatrát formájában) és 3000 mikrogramm drospirenon
én ezt találtam, esetleg ha segít :)
Szia,köszönöm a választ! Azért írtam erre az oldalra amúgy,mert eddig 2 nőgyógyásznál jártam (ebből kettő fizetős volt,és marha drága), de egyiket sem érdekelte túlságosan a problémám,igaziból egyikben sem bízom nagyon, de felíratni úgyis náluk kell,szóval..... csak gondoltam itt tájékozódom kicsit.
Abból jöttem rá,hogy kevés a Lyndinette, hogy kb 7 hónapja szedem,és ebből 3 hónapja szinte folyamatosan vérzek. Ilyen pecsételő/közti vérzés. Persze az első ilyen után rögtön mentem a nőgyógyászhoz,aki cirka 25ezerért megállapította, hogy petefészek-gyulladásom van,amire felírt 2 gyógyszert,szedtem két hétig,majd újra visszatért a vérzés. Megint doki,megint gyulladás (vagyishát elvileg nem gyógyult meg). megint gyógyszer. És most megint vérzek... de már nem fáj a hasam,mint anno a gyulladásnál.
Meg a doki is mondta,hogyha a gyulladás kikezelése után is vérezgetni fogok,akkor a gyógyszerrel lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!