Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fogamzásgátlóm (Lyndinette) gyengének bizonyul. Ezután melyik a legkisebb hormontartalmú gyógyszer?
A második válaszoló ajánlott valamit? NEM.
A harmadik meg csak beírt egy bogyót.
Ne legyél már elájulva magadtól, és TANULJ MEG FOGALMAZNI csitri!
De MINT MÁR MONDTAM, ez az egyik legkisebb hormontartalmú tabletta, szóval ha fejreállsz sem kaphatsz kisebb hormontartalmút!
Te kva okos ...
Ezt a dolgot nem kell többször leírnod,ugyanis,ha tudtad volna értelmezni a kérdést,akkor kiderült volna számodra, hogy tudatában vagyok annak,hogy ez a legkisebb hormontartalmú tabletta, ezért kérdeztem,hogy EZUTÁN melyik a soron következő legkisebb hormontartalmú tabletta.
Bármilyen furcsa, attól még,hogy te nem értesz valamit többedjére sem,én még nem vagyok elszállva magamtól.
És amennyire (bocsi,hogy ezt a szót kell hasznájam) butuska vagy, nem biztos,hogy én vagyok a csitri :)
isteneeem hát élmény olvasni néha egy-egy kérdést.
1.: miért veszekedtek, amikor itt válaszokat kéne adni?
2.: mégis mit nem lehet ezen a kérdésen érteni???????? a kérdező szerintem elég világosan fogalmazott......
Emberek,ha nem értjük a kérdést, vagy nem tudunk rá válaszolni, ne nyissuk meg!!
Kérdező: Szerintem is a yasminelle-el kéne próbálkozni. Nem annyira kicsi a hormontartalma, mint a Lyndinette-nek, de szerintem az pont jó lesz,ha az utóbbi kevésnek bizonyult.
De persze az orvos tudja majd a legjobban :)
Ha NEM KISEBB hormontartalmút keresel, akkor használd az UGYANOLYAN HORMONTARTALMÚ szavakat!
De szerintem ciántabletta jobb lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!