Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthét Kedden bevettem egy 72 órási fogamzásgátlót, a menstruációm múlthét hétfőn múlt el. Szombaton megjött a menstruációm megint. A terhességet kizárhatóm teljesen, vagy csak a nagy hormontartalmú gyógyszer miatt jött meg?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász azt mondta, hogy lehet, hogy megfog jönni, de nem tudom biztosra, hogy azért jött meg, mert a nagy mennyiségű hormontartalmú gyógyszert bevettem, vagy azért mert nem vagyok terhes? Mert elvileg még a hónap végén is megkell jönnie rendesen. Meg hát van 1-2 barátnőm akik már vettek be ilyen gyógyszert, és nekik nem jött a bevétel után 3-4 napra. Csak rendesen ahogy megkellet. Most akkor mitől jöhetett meg?2009. okt. 12. 17:57
1/7 anonim válasza:
A kettő összefügg, azért jött meg, mert nagy hormontartalmú tablettát vettél be, s ebből következik, hogy nem vagy terhes.
2/7 anonim válasza:
a vérzés a sürgősségi kötelező mellékhatása, kinek előbb kinek később. ettől még lehetsz terhes, csinálj tesztet az aktus után 2 héttel.
3/7 A kérdező kommentje:
na most akkor melyik?:D
2009. okt. 13. 06:48
4/7 anonim válasza:
minden valószínűséggel nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet tényleg aktus után két héttel.
5/7 anonim válasza:
Nah akkor:
ha bevetted és rögtön megjött a gyógyszer után ahogy le van írva akkor teherbe estél és a gyógyszer elhajtotta a 2mm-es magzatot
ha nem akkor jön meg hanem úgy mint szokott akkor csak kaptál egy nagy löket hormont de nem voltál nem estél teherbe.
(egy végzős orvostan hallgató,nőgyógyász)
6/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem vagyok terhes?:)
2009. okt. 14. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!