Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladéltól teherbe esni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéltól teherbe esni? Ugyanmár!

Figyelt kérdés

Mindneki írja, hogy jajj nem szabad így védekezni, mert könnyen teherbe lehet esni.

Aki így esett teherbe az szerintem elgondolkodhat, hogy a partnere vajon időben húzta-e ki? Ha időben történik a megszakítás akkor nem kerülhet sperma a hüvelybe, csak akkor max. ha aznap már egyszer elment a férfi.

Szóval szerintem aki így lett terhes:

1. annak nem időben szállt ki a párja

2. vagy a párja aznap már elélvezett és nem tisztította meg eléggé.

De mégis az előváladékkal távozhat ugyan sperma, de 2 nap után már tuti nem.

Vélemények?

2009. dec. 2. 13:36
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Kúpot minden aktusnál használok, csak peteérésnél használunk mellé megszakítást is a biztonság kevéért. Egyébként pedig nem. Óvatosak vagyunk... ettől függetlenül ez a véleményem.
2009. dec. 2. 20:06
 42/49 A kérdező kommentje:
Bocs... tüszőrepedésnél.
2009. dec. 2. 20:06
 43/49 anonim ***** válasza:

óvatosak? bort iszol de vizet prédikálsz, mireföl az óvatosság, ha szerinted "ugyanmár"?

iszonyúan hülye liba vagy már bocs:)

2009. dec. 2. 20:08
 44/49 anonim ***** válasza:
64%
Nem olvastam végig az összes választ, de teljes mértékben igaza van a kérdezőnek. Az előváladékot a cowper mirigyek termelik, amelyek spermiumot nem termelnek, így már csak ottragadt spermiumok juthatnak be. Ennek az esélye azonban minimális, és higgyétek el későn veszik ki...utólag általában el szokták mondani a "betegek" (nem szeretem a kismamákat betegeknek nevezi). Természetesen én mindenkit a védekezésre buzdítok, ettől függetlenül anatómiailag a kérdezőnek teljesen igaza van.
2009. dec. 2. 20:16
 45/49 anonim ***** válasza:

te ku/rva buta vagy

sztem köttes el a petevezetéked

ezzel nemcsak a saját hanem gyermekeid életét is megkönnyíted

2009. dec. 3. 08:10
 46/49 anonim ***** válasza:
Viszont van egy olyan dolog is, amire nem gondolnak sokan: a spontán tüszörepedés, amikor maga a szex váltja ki - ezért kiszámolni sem biztos módszer.
2009. dec. 3. 08:12
 47/49 anonim ***** válasza:
76%
A spontán peteérésről miért tud mindenki, amikor másról semmit nem tudnak. Képtisztítás: hiába van spontán peteérés, ha a méh nem alkalmas egy terhességre. Nem véletlenül vannak ezek a szakaszok...Szóval még ha van is spontán peteérés, akkor sem alkalmas a méh. Másrészről ez a spontán peteérés dolog annyira ritka, hogy nem is érdemes vele foglalkozni. Valaki megemlítette, onnantól kezdve mindig ezt fújják, de a teljes hátterét nem ismerik a dolgoknak.
2009. dec. 3. 09:57
 48/49 anonim ***** válasza:

Elmentek a jóóó....

Én is így estem teherbe, megszakítással. És nem azért, mert a párom egy szerencsétlen. Nem tették ki a spermái a stop táblát. Ha valaki így csinálj és gyerek a vége, ott MIND A KÉT FÉL EGYFORMÁN HIBÁS!!!!!!

2010. jan. 22. 16:36
 49/49 anonim ***** válasza:
utolsó. teljesen igazad van. aki nem akar gyereket, az ne csinalja megszakitassal. akinek meg összejön, az ne sirjon. :))
2010. jan. 23. 00:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!