Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladéltól teherbe esni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéltól teherbe esni? Ugyanmár!

Figyelt kérdés

Mindneki írja, hogy jajj nem szabad így védekezni, mert könnyen teherbe lehet esni.

Aki így esett teherbe az szerintem elgondolkodhat, hogy a partnere vajon időben húzta-e ki? Ha időben történik a megszakítás akkor nem kerülhet sperma a hüvelybe, csak akkor max. ha aznap már egyszer elment a férfi.

Szóval szerintem aki így lett terhes:

1. annak nem időben szállt ki a párja

2. vagy a párja aznap már elélvezett és nem tisztította meg eléggé.

De mégis az előváladékkal távozhat ugyan sperma, de 2 nap után már tuti nem.

Vélemények?

2009. dec. 2. 13:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Te jó ég.. Elképedek rajtatok. Hőzöngtök itt össze-vissza ahogy a lázadó kamaszok, talán mert azok is vagytok. Te aki írtad, hogy nem vált be a tabi, én sem azt írtam hogy ez az egyetlen lehetőség, csak egy sok közül, de bocs ha nem írom le az összes biztonságos védekezést. Vagy te talán csak mert a szervezeted nem fogadta el a tablettát, már inkább nem is védekezel? remélem nem így értetted a leírottakat
2009. dec. 2. 14:13
 22/49 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi statisztikailag, hogy úgy mennyi nő esik teherbe, akik ténylegesen megszakították... csak ugye ezt nem lehet olyan jól felmérni...
2009. dec. 2. 14:13
 23/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A kérdésed az volt teherbe lehet-e esni az előválladékban lévő spermáktól. a válasz pedig akár tetszik akár nem IGEN teherbe lehet esni, de ez nem azt jelenti hogy havonta biztosan teherbe is fogsz esni.

2009. dec. 2. 14:16
 24/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Mivel nem áll ott közjegyző az aktusnál, szerintem nincs ilyen egzakt adat, hogy hány tényleges megszakítás volt. :))))

De nem értem, hogy miért akarod ennyire ráerőltetni a megszakításra, hogy biztos nem szálltak ki időben, meg nem vette észre a nő, meg hogy a pasi biztos sunyi módon beleélvezett a nőbe, majd letagadta.

Egyrészt egy pasi azért tudja, hogy mikor jön az orgazmus. Másrészt a nőben nem veszik el az anyag, kicsorog szépen, szóval nincs olyan, hogy nem veszem észre, hogy alattomosan belém élveztek.

Hidd el, hogy a MEGSZAKÍTÁSOS KÖZÖSÜLÉS-re vonatkozó statisztikák 99%-ban TÉNYLEGESEN megszakított szexre vonatkoznak. Mivel szerintem elég egyértelmű az, hogy mi számít annak és mi nem.

2009. dec. 2. 14:22
 25/49 anonim ***** válasza:
47%

Azt tisztázzuk is először, hogy az előváladékot nem a here termeli, hanem a prosztata alatt elhelyezkedő Cowper-mirigyek, tehát normális esetben nem tartalmaz spermát!!! (ha nem hiszitek, nézzetek utána) Ha közvetlenül előtte történt az ejakuláció akkor maradhat a péniszben életképes spermium, de ha már vizelés történik utána akkor az távozik belőle, főleg ha még eltelik utána pár nap is!

A 2 gyerekes anyukáról aki így esett másodjára teherbe: a szülés után a nőknek már sokkal könnyebb teherbe esni mint a még nem szült nőknek, erre mondják h már nyitva van a zsák szája ezért nekik jobban kell vigyázni!

24/L

2009. dec. 2. 14:23
 26/49 anonim ***** válasza:

Bár ez csak az abortuszt veszi és a nem a védekezési módszerek szerint, de akárhogy is szerintem nagyon megdöbbentő:

[link]

2009. dec. 2. 14:26
 27/49 anonim ***** válasza:
43%

1. olvasára lehet le hülyéznélek...de jogos amit irtál.

mi sokszor csináltuk megszakitásossal és sosem volt para. (mostmár tablettát szedek)

szal szerintem is hülyeség h az elöváladék tartalmaz spermát :o sperma nem akkor keletkezik ha a fiu elélvez? DE. és azt meg érzi.... gondolom én igy, de lány vagyok szal nemtudom h a fiuk ezt h gondolják/érzik.

2009. dec. 2. 15:39
 28/49 anonim ***** válasza:

egyik kommentezönek:

ha beléd élvez a srác azt érzed (nem mindeen esetbe de többnyire érezni lehet)

de ha mégse érzed akk meg ugyis észrevezsed rajta. testén/mozgásán. hangján [hand ne részketezzem....] plusz ha megbeszélitek h kiveszi mielött elmenne akkor csak észre veszed h amikor kiveszi akkor elmegy-e vagy már fehér-e... :]

2009. dec. 2. 15:51
 29/49 anonim ***** válasza:

A sperma nem akkor keletkezik, amikor a fiú elélvez. Csak éppen akkor "jön elő" nagyobb mennyiségben. Jesszus. Szerinted mi van előtte a heréiben? A: levegő, B: széndioxid, C: sperma.

Az meg már más kérdés, hogy az előváladék TARTALMAZHAT spermát. Figyelitek, hogy azt írtam, hogy tartalmazHAT? Ez még nem jelenti azt, hogy mindig tartalmaz is. De teherbe lehet tőle esni. (És van olyan egészséges nő, aki egészséges férfitól nem esik teherbe, ha az beleélvez. A teherbe esés nem törvényszerű, hanem lehetséges.)

2009. dec. 2. 16:35
 30/49 A kérdező kommentje:

"Egyrészt egy pasi azért tudja, hogy mikor jön az orgazmus. Másrészt a nőben nem veszik el az anyag, kicsorog szépen, szóval nincs olyan, hogy nem veszem észre, hogy alattomosan belém élveztek. "

Pont ezen az oldalon olvasta, hogy egy kismama azt hitte, hogy előváladéktól esett teherbe, aztán a párja bevallotta, hogy direkt későn szállt ki.

Namármost énsem tudom elképzelni, hogyan nem lehet észrevenni, ha valaki későn húzza ki...

2009. dec. 2. 16:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!