Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladéltól teherbe esni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéltól teherbe esni? Ugyanmár!

Figyelt kérdés

Mindneki írja, hogy jajj nem szabad így védekezni, mert könnyen teherbe lehet esni.

Aki így esett teherbe az szerintem elgondolkodhat, hogy a partnere vajon időben húzta-e ki? Ha időben történik a megszakítás akkor nem kerülhet sperma a hüvelybe, csak akkor max. ha aznap már egyszer elment a férfi.

Szóval szerintem aki így lett terhes:

1. annak nem időben szállt ki a párja

2. vagy a párja aznap már elélvezett és nem tisztította meg eléggé.

De mégis az előváladékkal távozhat ugyan sperma, de 2 nap után már tuti nem.

Vélemények?

2009. dec. 2. 13:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem,azoknak akik megszakítással "védekeztek" eddig.Mi a jó abban? Mármint nemcsak a para miatt.Ráadásul jobban kell figyelni,mint,amikor pl. óvszerrel mindenki elengedheti magát. Miért jó az utolsó másodpercben kivenni? Nem kényelmesebb bárhogy máshogy védekezni?
2009. dec. 2. 17:07
 32/49 anonim ***** válasza:

Mégegyszer a ma 13:57-es vagyok. Nálunk - mint irtam biztos, hogy az elöváladék volt az ok, DE ebben az idöszakban csak nem feltétlen akartunk gyereket, de ugy gondoltuk, ha véletlen bejön, akkor se gond, EZÈRT nem védekeztünk más módon.

Viszont normál esetben óvszerrel védekeztünk 25 éven keresztül, és soha nem volt baleset, se nem szakadt el, se egyéb és terhes se lettem.

2009. dec. 2. 17:08
 33/49 anonim ***** válasza:

hadd engedjek magamnak pár gondolatot, kiv vagyok mit gondoltok:

1, honnan tudják egyesek napra pontosan mikor és MITŐL estek teherbe? honnan tudják h nem 2 nappal későbbi szextől estek teherbe és nem attól h 5 percet mozgott benne gumi nélkül? gondolom nem havi 2x szexeltek.

2, még annak is nehéz teherbe esni aki akar gyereket, a legtöbb pár hónapokig próbálkozik, és ők se heti 1x.

2009. dec. 2. 17:35
 34/49 anonim ***** válasza:
erre nincs recept. van aki hónapokig, évekig nem esik teherbe, és olyan is van, aki már az első megszakitásos " védekezéstől ". a sperma meg nem orgazmuskor keletkezik :)) váá, az folyamatosan termelődik, legalabbis pl. előjáték alatt is, amikor merevedése van a pasinak. ennyi nem tudni.. jaj, anyám, borogass. kérdező, ha neked ugy megfelel, h megszakad az élvezet, csak mert gyorsan ki kell huzni, és aztán megéri minden hónapban az idegeskedést, akkor csak csináld. én nem akarok felelőtlen lenni, ugyh inkabb tabit szedek, és ugy belém is élvezhet a barátom, ha akar.
2009. dec. 2. 17:49
 35/49 anonim ***** válasza:
ma 17:35-os: pedig nálunk abban a hónapban csak ez az egy alkalom volt, amikor szeyeltünk, MERT a férjem a tönni idöben 200 km-re volt otthonról, csak váratlanul haza tudott jönni - és éppen ezért nem volt gumi se kéznél.
2009. dec. 2. 17:59
 36/49 A kérdező kommentje:

17:49

Ha visszaolvastál volna rájönnél, hogy hüvelykúpot használok...

2009. dec. 2. 18:11
 37/49 anonim ***** válasza:
ne vedd magadra. nem feltétlenül rád értettem.
2009. dec. 2. 18:18
 38/49 anonim ***** válasza:
áruld el nekem kérdező! Ha szerinted annyira lehetetlen előváladéktól teherbe esni megszakításosnál ha időben kihúzza a fiúd, akkor te miért használsz kúpot?
2009. dec. 2. 18:39
 39/49 A kérdező kommentje:
áruld el nekem kérdező! Ha szerinted annyira lehetetlen előváladéktól teherbe esni megszakításosnál ha időben kihúzza a fiúd, akkor te miért használsz kúpot?
2009. dec. 2. 20:04
 40/49 anonim ***** válasza:
én csak ennyit mondok a hitetleneknek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_.. tele van megszakítással.
2009. dec. 2. 20:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!