Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm fél. Ez komolyan kiborít! Kell neki?
Üdv. 20 éves fiú vagyok, és van egy barátnőm. több mint 9 hónapja együtt vagyunk, és mondanom sem kell, nagyon jó a kapcsolatunk. Viszont Decemberben volt egy kis probléma! A barátnőm nem szed fogamzásgátlót, sem e-féle gyógyszereket. Novemberben megvolt neki, és December 25. én kellett volna megjönnie! Fel volt fázva, és ez késleltette neki, amitől félt ugyan, de most január 11.-e van, és még mindig nem jött meg neki! A hasa nagyon fáj, és csináltunk tesztet is ami negatív lett! Nagyon fél, hogy szenved, és még mindig nincs "Látszata." Barátnőmnek nagyon sokszor változik a mestruáció időpontja! Tehát egy szó mint száz!
Nem jött meg neki azóta, a teszt negatív lett, fáj a hasa, fel volt fázva, és iszonyúan stresszes! Vannak olyan módszerek amivel hamarabb megjöhet a menstruáció, illetve mit tudnak önök nekem tanácsolni?
Mindenképp nőgyógyász!
A felfázástól késett, odáig OK, akár ki is maradhat egy egész ciklus.
De ha a hasa nagyon fáj, akkor ott a felfázás megvan még... csak lehet, hogy átterjedt a petevezetékekre, petefészkekre, és az okozza a fájdalmat!
A leírásod alapján "csak" a terhességtől fél, te viszont arról semmit se írtál, hogy mikor hogy hányszor és hogy védekeztetek. Ha két héten belül is volt szex, akkor lehet terhes negatív teszt ellenére is.
A fájdalommal természetesen orvoshoz kellene fordulnia. Akkor is ha mostanra enyhe, mert attól még tartós, elhúzódó fájdalom.
Egyébként hány éves?
Egek! 16 évest megszakítással? Nem vagy te komplett! Még jó hogy fél!
Ráadásul 10 nappal a várhatója előtt? Egy kicsi késés (ami be is következett) és máris a legtermékenyebb időszakában vagytok együtt!
Mikor teszteltetek? Ugye nem 30-a előtt? Mert akkor szart sem ér, ismételni kell!
sztem ez még a felfázás
mindenképp teszteljetek egyet ma vagy hnap is és ha negatív, akkor megnyugodhat, mert tuti h nem terhes
viszont menjen el nőgyógyászhoz, mert a felfázása valószínűleg nem múlt el, kap majd rá gyógyszert vagy kúpot :) ne aggódjatok, teszteljetek gyorsan (már kimutatná, ha lenne vmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!