Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem szedni az iamna fogamzásgátló tablettát, de 1 napig véreztem csak. Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma megjött a "menstruációm" én pedig úgy gondoltam, hogy akkor nekiállok a tabletta szedésnek, be is vettem az első szemet, de már nem vérzek. Máskor is volt már ilyen, plusz mindig össze vissza jön meg, de ilyenkor most mi kellene tennem? Szedjem tovább, ahogy elkezdtem? Vagy várjam meg míg tényleg rendesen megjön?2014. jan. 4. 23:25
2/3 anonim válasza:
Igen mindenképpen szedd tovább! A gyógyszer mellékhatásaként(főleg ha most kezdted el szedni) gyakori,hogy a vérzés mértéke csökken. Ha ez az első hónap, hogy szeded nem kizárt,hogy egész hónapban amìg megnem jön megint a mensesed pecsételő vérzést fogsz tapasztalni,ami szintúgy normális és a fogamzásgátló tablettával jár. Egyébként én is Iamnát szedek onnan tudom. Persze az én szavam nem szent,mindenkire másképp hat a gyógyszer.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:))
2014. jan. 9. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!