Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba szeretném hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba szeretném hagyni a fogamzásgátló szedését. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az adott levelet végig kell szedni, ezt meg is tettem. Azonban a 7 napos szünetben (a 2. napon) voltam együtt a párommal védekezés nélkül és nem tudom, hogy ilyenkor is abba lehet-e hagyni, tehát, hogy a 8. napon nem kezdek új levelet. Szerintetek?
2013. szept. 24. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Most ne hagyd abba, ilyenkor a legnagyobb az esély a terhességre, ha nem szeded. Mármint ha nem a terhesség a cél.
2013. szept. 24. 23:10
 2/4 vakondka ***** válasza:
51%

Kérdés, hogy azért hagyod abba, mert gyermeket akartok?

Ha nem akartok, akkor használjatok óvszert onnantól, hogy nem szeded a tablettát.

2013. szept. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
A 7napos szünetben is véd.Ha abba akarod hagyni akkor ne kezd el a 8ik napon!
2013. szept. 25. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
ha babát akartok ne szedd tovább, de ha nem, akkor legalább még egy levelet szedj végig, mivel van esély a terhességre így, hogy együtt voltatok a szünetben.
2013. szept. 25. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!