Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után, hogy lehet megszokni újra a gumit?
Évekig szedtem fogamzásgátlót, szerencsére soha nem kellett mellette gumi. Most antibiotikumot szedtem és borzalmas volt gumival. Hiába vagyok nedves, belül nem csúszik a gumi, talán ki is száradok, ha megérzem. A párommal vettünk síkosítót, csak egy picit tettünk a gumira, de úgy meg túlságosan is csúszott, akkor ő nem érzett szinte semmit.
Hamarosan abba kellesz hagynom a gyógyszert, de rettegek, hogy rámegy a kapcsolatunk, hogy nem tudjuk élvezni a szexet.
Hogyan tudnék újra hozzászokni?
Megkérdezhetjük, hogy mi bajod lett ? :( Jobbulást neked.
Olyan gyógyszert kellesz szedned ezentúl, ami mellett fogamzásgátlót nem szedhetsz ?
Ugyan már..ekkora hepajt csapni a gumi miatt.
Sok féle van, tessék próbálgatni. Egy potens pasinak, ahol működik a műszer gumiban vagy nélküle is oda tud tenni.
Puha pö-csök meg maradjanak maguknak..na ez az én tanácsom.
Pont a 17-es válasza miatt nyílik ki a bicska a zsebemben.
Az exemmel 7 évig voltam együtt és végig szedtem gyógyszert , többször említettem, hogy jó lenne kis szünetet tartani és addig gumival kellene védekezni. Hallani sem akart róla.
Aztán a vége felé már amikor ráadásul pajzsmirigy problémám is volt abbahagytam a fogamzásgátlót akár tetszett akár nem.
És milyen jó döntés volt!
Az exemmel már szakítás szélén voltunk és a gumis próbálkozások már össze sem jöttek.
Most a párommal sokkal jobban kívánom a szexet, hogy nem tömöm magam hormonokkal és óvszerrel védekezünk és semmi gond nincs vele.
Az egészből azt akartam kihozni, hogy a férfiak többségének nagyon kényelmes és nulla felelősséggel jár, ha a nő szed gyógyszert, az már nem érdekli őket milyen hatással lehet a szervezetre. Egy lényeg, hogy ne nekik kelljen gondoskodni a védekezésről.
Amint máshogy áll a helyzet már húzzák a szájukat. Tény, hogy a legtöbb pasinak gumiban nem annyira élvezetes a szex, de van hogy nincs más megoldás.
Akkor viszont ne húzzák a szájukat!
27N
"Siko"sensitive, nevü gumit próbáljátok ki !
Vagy a YOUNG karcsúsított fajtát.
Nálunk is a gyógyszer abba hagyása miatt vált szükségessé a gumi használat,sok év után.
Mi egy szex shopban vásároljuk a gumikat de feltételezem a neten is lehet találni az említett márkákat.
Sok fajta gumi ki próbálása után, ez a kettő az ami a legjobban bevált eddig. Néha van úgy, hogy használunk hozzá sikosítót is ,de csak víz alapú síkosítót használjatok ízlés szerinti mennyiségben.
Őszintén meg mondva, gumival azért nem olyan mint natúrba de majdnem olyan jó.
(46 évesek vagyunk, házaspár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!