Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberkeee kérdése:
Milyen tüneteket tapasztaltatok a fogamzásgátló abbahagyása után? Pl. :hízás, vizesedés?
Figyelt kérdés
csak 6hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését(rigevidont szedtem 7évig) és azt tapasztalom hogy bizony hízásnak indultam,mégpedig 4kg-ot szedtem föl.érdekelne,hogy aki így járt,lementek-e róla ezek a kg-ok,már a szedése alatt is sajnos híztam illetve olyan alakom lett mint egy birkózónak...2013. okt. 24. 09:41
2/9 A kérdező kommentje:
valóban kellemetlen mellékhatás,ha valaki nem épp ezért hagyta abba:)
2013. okt. 24. 09:48
3/9 anonim válasza:
Nekem a gyógyszertől voltak mellékhatások, így amióta nem szedem megint minden oké. Nekem pl nem hiányzik.
4/9 anonim válasza:
Én is jól döntöttem, hogy abbahagytam már egy éve.
Egyrészt a pajzsmirigyem miatt, másrészt a libidóm a nullán volt. Nem híztam azóta, tartom a súlyom, annyi az észrevétel, hogy az arcom sokkal szebb volt, amikor szedtem, most többször jönnek elő mitesszerek és pattanások, de kibírható :)
Azóta pedig folyton vágyom a szexre, tehát semmi pénzért nem szednék újra gyógyszert :)
27L
5/9 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném újra szedni a gyógyszert,ez már biztos.Sajnálom,hogy ennyire korán kezdtem és ilyen sokáig szedtem.Én még csak 24 éves vagyok és sajnos az akkoriban még fejlődésben lévő szervezetemet nem túl jó irányba befolyásolta(vállasodás pl.)
Kíváncsian várom,hogy a jövőben még milyen kellemetlen tünetekre számíthatok
2013. okt. 24. 10:13
6/9 anonim válasza:
Én mindössze három hónapot szedtem, mielőtt abbahagytam. Azután az első hónapban megjött, azóta (két hónapja) nincs menstruációm, és ez alatt a két hónap alatt alatt 10 kilót híztam.(Esküszöm, pont tegnap este bőgtem miatta a barátomnak). Hétfőn megyek orvoshoz, és taposom ki a belét, ha a gyógyszer szétcseszte a pajzsmirigyemet (amit elég valószínűnek látok).
7/9 anonim válasza:
Én gyógyszer mellett rengeteget híztam (mondjuk elég nagy volt a hormontartalma). Amióta abbahagytam fogytam 6 kilot és nem zabálok annyit, mint gyógyszer mellett.
8/9 anonim válasza:
Én 4 évig szedtem Yasminellet, és kb egy éve hagytam abba. Egy év alatt rengeteg olyan tünetem volt, amiket csak hormonális változásoknak tudtam tulajdonítani. Eleinte (első 5 hónap) állandóan éhes és fáradt voltam. Annyit ettem, amennyit nem szégyelltem (de odafigyeltem az egészséges táplálkozásra). Ennek ellenére fogytam 4-5 kg-t. Volt olyan időszak, hogy annyira fáradt és erőtlen voltam, hogy alig bírtam a minimális teendőimet elvégezni. Ezek után fordult a kocka, és lassacskán elkezdtem visszahízni,amit lefogytam. Most pedig ott tartok, hogy már szinte nehezebb vagyok, mint az abbahagyás előtt, pedig kevesebbet eszek, és kevesebbszer vagyok éhes. A bőröm eléggé kipattogott az elején, most már kevesebb a problémám vele, de még nem tökéletes. Irracionális hangulatváltozásaim is voltak/vannak. Egy pozitívum hogy a libidóm, ami előtte már nemlétező volt, visszatért :) Mai fejjel már biztosan nem kezdenék bogyót szedni, de sajnos erről nem okítják ki a tiniket. Mindenkinél más hatást fejtenek ki, amit előre nem lehet megjósolni. Szerintem nem érdemes ezzel játszani :(
9/9 anonim válasza:
En ot eve hagytam abba a szesedest es most jottem ra h attol hiztam meg egy jo 7 kg-t es az istenert nem birtam leadni mostanaba kezdtem ujra szedni es konnyeden fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!