Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezgageza111 kérdése:

Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Rendszeresen írom a menstruációs ciklusaimat. Az utolsó kettőt nem írtam fel. A párommal óvszert használunk általában, de a mestruáció előtt néhány nappal és után néhány nappal megszakításos módszerrel védekezünk. A ciklusom nem tökéletesen rendszeres, de az átlag kb. 25 nap. De egyszer előfordult, hogy 21 nap után jött meg, és olyan is, hogy 29, de ilyen csak egyszer-egyszer. Úgy tudom, hogy a menzesz előtt és után közvetlenül nagyon kicsi esélye van a teherbeesésnek. Most félreszámoltam a dolgokat, és a ciklusom 17. napján csináltuk megszakításos módszerrel. Szerintetek lehetek így terhes? Már eltelt öt nap azóta... Vehetek még be esemény utánit?

Hogyha mondjuk megjön a menzeszem, attól még lehetek terhes? Mert azt hallottam, hogy a terhesség elején még előfordul a menstruálás.

2013. nov. 20. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz, nem vehetsz be.
2013. nov. 20. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, de a névválasztásod alapján sem. Még nem láttam egy terhes Gézát sem :)
2013. nov. 20. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetsz.

Nem vehetsz.

Igen, megjöhet, de az 1 esettől eltekintve nem menstruáció. Egyébként ritka. Olvass: [link]

Tesztelni csak 2 héttel az aktus után tudsz.

2013. nov. 20. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ügyes vagy kislányom, kitaláltátok már mi lesz a neve?

A megszakítás kiszottul NEM védekezés. És apropó menses alatt is teherbe eshetsz. Tény, hogy kicsit az esély, de ha te ezt bevállalod... Csak kérlek a gyereket neveljétek fel rendesen, ha már ti nem nőttetek fel...

2013. nov. 20. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Hallottam olyan párról, akiket a szülők csak vérzés idején engedtek össze, hogy ne legyen gyerek.

Jóval később viszont, amikor már szerettek volna gyereket - sehogy se jött össze.

Akkor kapták azt a tanácsot, hogy próbálják meg ismét a vérzés alatt... és mit ad isten: tényleg így fogant meg a gyerekük!

2013. nov. 21. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!