Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? 16/l
Figyelt kérdés
a menstruációm utolsó napján szeretkeztünk a barátommal, és nem vettük észre, hogy közben lecsúszott, majd feleszméltünk úgy másfél perc múlva és akkor már megint védekeztünk a végéig..vajon mennyi eshetősége van hogy terhes legyek?2013. nov. 17. 20:33
1/13 anonim válasza:
lehetőség van rá, de a te esetedben ez kb 0,001%.
2/13 A kérdező kommentje:
ez a válasz elég meddő ötlet volt...nem értem miért kell rosszindulatúan ítélkezni. Szerelmes vagyok a barátomba, ezért neki adom magam. Védekezünk, mert felelősségteljesek vagyunk ennyire. Nem voltunk elég körültekintőek tudom, és emiatt aggódom és megkérdeztem...Én kérek elnézést.
2013. nov. 17. 20:56
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy az vagy, bár nem tudom mennyi esély van rá. De mivel egy ondó is elég ahhoz, hogy teherbe ess (akár akkor is, ha menstruálsz), szerintem végezz el egy tesztet.
4/13 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a válaszokat..,ez most nagyon bosszant mert mindig nagyon figyelek erre és a barátom bármennyire szeretné, nagyon nem szeretnék védekezés nélkül lefeküdni vele..és erre pont egy ilyen apróság miatt fő a fejem egy hónapig..
2013. nov. 17. 21:54
5/13 anonim válasza:
Mennyire csúszott le? A makkon rajta volt még? Akkor nem lesz gond.
6/13 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy teljesen..szóval lenn volt a földön..:/ de azért csak nem lesz semmi baj..
2013. nov. 18. 21:31
7/13 anonim válasza:
a teszt is biztosat csak min. 14 nap múlva mutat.
Kicsi a valószínűsége, de megeshet. Mindenesetre próbálj megnyugodni. 72 órás tabi nem jöhet szóba? A Barátod elélvezett?
8/13 A kérdező kommentje:
nem...az elején csúszott le, és akkor újat nyitottunk..és védekezés közben ment el. én aznap citromlevet ettem amitől elmúlt a vérzés..aztán egy-két nap múlva megint elkezdte..
2013. nov. 20. 20:32
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon hogy válaszoltatok..:) remélem tényleg nincsen semmi.
2013. nov. 20. 20:33
10/13 anonim válasza:
Újabb lehetek-e terhes kérdés ....
Ha ezt nem tudod ne szeretkezz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!