Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? (többi lennt)
Elolvastam te hulyegyerek, csak aggodtam, viszont a kedves edesanyad szedhedte volna !
A masodik valaszolonakpedig koszonom, megnyugodtam!:)
Dehogy olvastad el! Ha így lenne, nem hinnél ilyen könnyen a második válaszolónak.
Igenis egyetlen egy tabletta is elég ahhoz, hogy a védelem kritikusan lecsökkenjen!
Ha igaz lenne, ami ír, nem naponta kellene szedni. ;)
Hogy mi a teendőd és mennyire vagy "veszélyben", az attól függ, hogy melyik héten maradt ki az a bizonyos tabletta.
3 éve szede, valamivel jobban biztosagban erzem magam, meg akkor os ha egy tabival késtem.
Az utolsó hétben volt..az utolsó elötti tabletta volt az!
Hamis a biztonságérzeted.
Édes mindegy, hogy hány ezer éve szeded, hisz pontosan ugyanannyira vagy védett, mint az, aki pl. 1 hónapja szedi.
Utolsó héten maradt ki... és követted, amit a tablettád tájékoztatója ír?
Nem árultad el a bogyó nevét, így csak általánosságban írhatom, de ilyenkor 2 lehetőség van:
-nem veszed be a kimaradtat és az utánalévőket sem, hanem megtartod a szünetet úgy, hogy a kihagyással együtt legyen meg a 7 nap -> na ezt nem követted.
-beveszed a kimaradottad, folytatod a szedést a maradék tablettákkal, majd nem tartasz egyáltalán szünetet, hanem egyből folytatod a következő levéllel -> vajon így jártál el?
Harmadik lehetőség nincs. Ha nem a fentiek valamelyike szerint jártál el, borul a védelem a 7 napos szünetre és a következő levél első 7 tablettájára nézve...
Gestomix et szedek, bevettem a tablettat, es tartom .a sunetet..
elolvastam a betagtajekoztatot, azt irtak.bevehetem.csak.massal is.vedekezni kell.
Hát, nem azt írja.
Vagy beveszed és nem tartod a szünetet.
Vagy nem veszed be és úgy tartod meg a szünetet, de a késlekedés is beleszámolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!