Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Félek, hogy terhes vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Először szedek fogamzásgátlót, Dienille-t. Barnáztam, és kicsit véreztem is (1 napig), amikor elkezdtem szedni, 7 napja szedtem, amikor a barátom elment bennem 2x is. (a barátom dohányzik). A gyógyszer papírján az állt, hogy az első naptól véd, de félek, hogy mivel nem volt meg rendesen a menstruációm terhes lehetek. Most 13 napja szedem és tegnap barnáztam, és erősebb a vérzésem, mint amikor megjött. Mit csináljak? Félek. 18/L2013. nov. 18. 15:46
11/16 A kérdező kommentje:
és attól, hogy nem megfelelően kezdtem el szedni, védelmet nyújt az első gyógyszer is?
2013. nov. 18. 16:10
12/16 anonim válasza:
irtam hogy aktus után 2 héttel tesztelj. Akkor mutatja már ki, elöbb nem. Ha már kérdezel valamit akkor illene végig olvasnod rá a válaszokat.
Igen az baj hogy nem akkor kezdted el, igy végképp csak a második levéltöl véd. Irják is hogy elsö szemtöl csak a mensi elsö napján véd. Rendszeres menstruáció mellett akkor kell ekzdeni. én annó csak ugy elkezdtem de nekem nem volt ciklusom hónapok óta.
13/16 anonim válasza:
Olyanról még nem hallottam, hogy első naptól véd. Általában az első levél bevétele után viszont biztosan. Vegyél tesztet!
14/16 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Nekem sem volt rendszeres, épp ezért kezdtem el szedni, volt hogy 2-3 heteket késett.. de most akkor még 1 hétig idegeskedek, nagyon félek :(
2013. nov. 18. 16:13
15/16 anonim válasza:
Ha nem a mensid első napján kezdted szedni, akkor nem véd az első szemtől. Figyelmesen végig kellett volna olvasnod a betegtájékoztatót... Most már mind1, de mindenképpen csinálj tesztet.
16/16 anonim válasza:
Mire volt a nagy kapkodás? Rendszertelen a menstruációd, ráadásul akármi is van a papírra írva, ajánlott megvárni az első levél végét a gumi elhagyásával, mert akkor tuti minden.
Menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!