Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Félek, hogy terhes vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Először szedek fogamzásgátlót, Dienille-t. Barnáztam, és kicsit véreztem is (1 napig), amikor elkezdtem szedni, 7 napja szedtem, amikor a barátom elment bennem 2x is. (a barátom dohányzik). A gyógyszer papírján az állt, hogy az első naptól véd, de félek, hogy mivel nem volt meg rendesen a menstruációm terhes lehetek. Most 13 napja szedem és tegnap barnáztam, és erősebb a vérzésem, mint amikor megjött. Mit csináljak? Félek. 18/L2013. nov. 18. 15:46
1/16 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj. Mi nem látunk bele a méhedbe, csak tippelhetünk, hogy valószínűleg nem vagy terhes, de biztosat nem tudunk mondani.
2/16 A kérdező kommentje:
De nagyon félek, abszolút nem szeretnék babát, ezért is szedek gyógyszert. :(
2013. nov. 18. 15:49
3/16 anonim válasza:
Attól még vegyél tesztet. Az majd kideríti.
5/16 anonim válasza:
Én is most kezdtem el szedni fogamzásgátlót, és hiába van ráírva a tájékoztatóra, hogy menstruáció után már védve vagyok, és azért még várok, 1 hónapot mindenképpen, addig meg gumi. Kibírtuk eddig is (8 hónapig) ezt az egy hónapot is ki fogjuk...
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de kicsit felelőtlennek tartalak.
6/16 anonim válasza:
Mi köze annak hozzá hogy a barátod dohányzik??? A dohányosoknak épp ugy van gyerekük mint a nem dohányzóknak. Nem valószinü hogy terhes vagy. A közti vérzés igy az elején telejsen normális. e mondjuk én még védekztem volna a helyztekben ugyanis én nem hiszek benne hogy elsö naptól védd. Jobb a biztos és kivűrni aa második levél kezdetét. onnantól tuti véd. Aktus után két hétttel tesztelj és akkor kiderül terhes avgy-e de szeritnem ez csak sima közti vérzés amit a hormonok okoznak igy az elején, ha hónapo után is van közti vérzésed menj el az rovoshoz mert hosszú távon nem szabadna lennie.
7/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy felelőtlenség, de már megtörtént. :(
tesztelni bármikor tesztelhetek? (úgy értem akár holnap is? , függetlenűl a ciklusomtól?)
2013. nov. 18. 15:56
8/16 A kérdező kommentje:
És az nagy gondot jelentett, ha nem rendes vérzésnél kezdtem el szedni? még 9 db van ebből a levélből.
2013. nov. 18. 16:00
9/16 anonim válasza:
tesztet vehetsz, de nem fogja kimutatni nagy valószínűséggel. várd meg a menstruáció idejét, akkor csináld meg.
10/16 anonim válasza:
és igen, gond, hogy nem időben kezdted el szedni. ha az van ráírva a papírra, hogy vérzés 1. napja, akkor rendes vérzés első napja. inkább a dokidhoz kéne ezekkel a kérdésekkel fordulnod, vagy használjatok gumit, ha nem vagy elég érett a fogamzásgátlóhoz. ez nem cukorka, ez egy hormonbonbon, amit ha rendesen szedsz is, károkat okoz, nemhogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!