Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlenek vagyunk?
Figyelt kérdés
Szerintetek felelőtlenek vagyunk azért amiért nem védekezünk sehogy sem(egyikünknek sincs semmiféle betegsége)
A párom(F23) jobb szereti gumi nélkül csinálni(nem is csináltuk meg gumival)es ebben igaza is van mert jobb anélkűl.....viszont én néha izgulok a következmények miatt(most is 12 napot késett a menstruációm és ezalatt az idő alatt idegbe vertem magam)......mikor felhozom a témat hogy használjunk gumit ő elzárkózik...és végűl abban maradunk hogy ne.Amúgy nem szedek tablettát(nem is akarok)...és semmilyen más módon nem védekezünk.Hogyan tudnám rávenni a párom az óvszer használatára?
L/18
2009. nov. 17. 16:49
11/13 anonim válasza:
utolsó, az h neked nem jött össze, nem azt jelenti, h neki se fog.
12/13 anonim válasza:
te nemszedsz tablettát, mert nem akarsz.
ő meg nemhazsnál gumit, mert nem akar.
most akkor ő a hibás???
13/13 anonim válasza:
mellesleg a nőknek vanmég egypár védekezési forma....csak neked egyiksem jó....inkább magadba nézzél egy kicsit szerintem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!