Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohanjak sürgősségi fogamzásgátlóért?
Másfél éve szedek fogamzásgátlót. Egy tabletta kimarad a hatodik napon és előtte 3 nappal voltunk együtt a párommal utoljára, és azóta sem (innentől pedig gumi). Másnap vettem észre és az előzővel együtt pótoltam, de azt olvastam hogy még így is beindulhat a peteérés. Symiciat szedek. Menjek el esemény utáni tablettáért, hogyha netán véletlenül meg is termékenyül az a petesejt, akkor ne tudjon beágyazódni? Meg lehet másként akadályozni a beágyazódást? Vagy ha végig szedem a levél fogamzásgátlót, akkor az elég ahhoz hogy megakadályozza a beágyazódást? (mert annak is van ilyen hatása) Természetesen hó végéig gumi.
Menjek vagy ne esemény utániért? Kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak.
beindulhat a peteérés, azt olvastad.. de az ondó nem életképes 3napig.. azt írtad 3nappal előtte dugtatok utoljára.. akkor még szedted a bogyót rendesen. tehát nyelvtanilag nem volt érett petéd 3napja. gumit is toltatok utána. szal nem kell szerintem.
amúgy meg nekem mintha az rémlene, hogy ha ki is marad 1 szem akkor nincs gáz, egyszerűen kiegészítő fogamzásgátlás ajánlott. ennyi.
és ez megtörtént ugye gumival. szal én nem pazarolnék 5k pénzt bogyóra+2nap szenvedést a pocakban
2-es
Hát az ondó valóban nem, ugyanis az csak a VIVŐANYAG. A hímivarsejtek viszont a te információiddal ellentétben akár 5-7 napig is életképesek a méhben, petevezetőben.
Viszont a kérdező úgyse mehetne eseményutániért, mert fogamzásgátló mellé TILOS bevenni!
Nem marad más, csak az izgulás!
És a kérdező jól tudja, az első héten kimaradt tablettánál az esetet MEGELŐZŐ héten történt aktusból is lehet gyerek! Nem csak a három nappal azelőttiből.
Ez az információ ott áll feketén-fehéren a tájékoztatóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!