Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az óvszer de másnap vettem be egy esemény utáni tablettát. Így lehetek terhes?
Tisztában vagyok vele, hogy az esemény utáni sem 100%, escapell-t kaptam, ami 86%-ban hatásos a statisztikák szerint. Enyhítő körülmény még, hogy a barátom előtte 6-7 órával élvezett el, így nem lehetett nagyon termékeny. Ma, az esemény után 5 nappal valami kis barnás " csepegés" volt, nem folyás csak pár csepp. Ez mitől van ?
Olvastam, hogy ez nagyon erős gyógyszer és felborítja rendesen a hormonháztartást. Az esemény után mennyi időre lehetne tesztet venni?
Nagyon nagy valószínűséggel nem leszel terhes.
Velem is volt már hasonló, hogy eseményutánit kellett bevennem és akkor még csak nem is az óvszer szakadt ki, hanem egyáltalán nem is használtunk gumit. A tabletta az én szervezetemet is rendesen megborította, hosszú hetekig hol jött belőlem pár barnás csepp, hol nem, rendesen pedig csak két hónap múlva jött meg. Szóval mondhatni, ez normális, ami nálad van.
Nyugi!
Nem lehetsz igy terhes!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!