Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete 72 órás tablettára lett volna szükségem, meglepően lekezelően bántak velem, ahogy kiderült, mit szeretnék. Más is járt így?
Az orvosok nagy része egyébként tényleg kedves, de ha mást nem, akkor legalább közömbös. A probléma legtöbbször(tapasztalatom szerint 10ből 9szer..) a nővérkékkel, asszisztensekkel van.
Sajnos van egy nemi betegségem, amit nem nemi úton kaptam el. Magándokihoz mentem, de nem a magánrendelőjébe(oda csak a legközelebbi alkalommal...), hanem az sztkba, ahol szintén dolgozik.
Amikor a nővér meghallotta, hogy mi bajom, akkor olyan fejet vágott, és megjegyzéseket tett (csak én hallottam), hogy azt hittem menten képen törlöm.
A nődokim meg óvatosan megkérdezte, hogy lefeküdtem-e mással a páromon kívül, de láttam, hogy ő is kellemetlenül érzi magát a kérdéstől és semmi megvetés nem volt a tekintetében. Mondtam, hogy senki mással, viszont mostanában sokat betegeskedtem, nagyon leterheltem magam és ráadásul egy hetet voltam egy olyan helyen, ami minden volt csak higénikus nem.
Azt mondta, hogy nem csak nemi úton lehet elkapni, hanem ha kilövöm az immunrendszeremet (mint ahogy azt tettem), akkor ez könnyen előfordulhat.
A nővérkét ez se hatotta meg, ugyanúgy vágta a pofákat...
Tehát lényegében fordulhatsz orvoshoz bármi nőgyógyászati PROBLÉMÁVAL! akkor ezt kapod.
Mert egy tisztességes nőnek soha semmi baja, nem kap el semmit, rutinvizsgálatra se kell járnia, rendesen védekezik, sose történik baleset, és ha mégis, akkor meg vállalja és hát megtartja, ha baba lesz..
Azért kíváncsi lennék a nővérkék életére ilyen szempontból...
De basszus fogamzásgátló mellett nem lehet az bevenni!!!!!
Amúgy nekem nem volt ilyen tapasztalatom. De fogamzásgátló mellett nem is akarnék olyan tabit felíratni!
Tessék, utánanéztem: Az orvosi ügyelet feladata alapvetően a sürgősségi esetek ellátása. Azaz elsősorban frissen kialakult betegségek, vagy már meglévő betegség állapot-rosszabbodása esetén kell mindenképpen az ügyelethez fordulni, amikor azonnali beavatkozás nélkül fennáll a tartós vagy maradandó egészségkárosodás veszélye.
Nyugodtan lehet szidni, lehet küldeni az üzeneteket. Én nem védek senkit, főleg nem az asszisztenseket, ugyanis szerintem is 1-2 kivételével bunkó mind (legalábbis azon a klinikán ahol én dolgozom), fáj nekik ha meg kell mozdulni...állandóan csak panaszkodni tudnak, pedig ha nem jön senki éjjel akkor alhatnak. Az ő feladatuk elirányítani a betegeket, mégis éjjel az épületben kóvályognak akik szülni jönnek, mert az asszisztens nem képes felkelni és elkísérni őket a szülőszobáig (pedig benne van a munkakörükben ez is)...szóval kár azon kiakadni, hogy valakivel lekezelően bánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!