Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat így a 72 órás tabi? A barátommal ma együtt voltunk védekezés nélkül 3-4 dofés ,az elováladékot,ahogy tudtuk letoroltuk...
A barátommal ma együtt voltunk védekezés nélkül 3-4 dofés ,az elováladékot,ahogy tudtuk letoroltuk...holnap is szeretnénk együtt lenni picit tobbre éés vennék be utána sürgosségi tabit...hatna a tabi mind 2napra?...ugy h egyszer sem élvez el bennem a barátom?
17-L
Igen, hatna, azért 72 órás a neve, mert ha 72 órán belül beveszed hat.
De miért csinálod ezt??? Szerintem nem normális gondolkozás... Mondjuk, gondolom még nem volt ilyen tablettára szükséged, azt hiszed, hogy olyan jó móka, beveszed, aztán hurrá... Pf
Ember... te tényleg ilyen tájékozatlan vagy, vagy csak megjátszod? Az eseményutáni alapjáraton kevésbé véd, mint az óvszer vagy az antibébi, nem is erre van kitalálva, hanema felelőtlen gumi nélkül szexelő tiniknek mentőövnek. Minél többet vártok a beszedéssel, annál kevesebb az esély, hogy kivédhetitek a babát.
Sajnálnám is, ha ilyen felelőtlen fruska lenne az anyja!
Az útmutató szerint 84 %ban hatásos csak!
Megéri kockáztatni,hogy benne legyél a 16ban?
Én már egyszer feltettem a kérdést,hogy kinek nem hatot az Escapelle (72 órás) tabi és meglepően sokan jelentkeztek rá!
M
Jesszusom, csak egy 14 éves gondolkodhat így! Fogd már fel, hogy a sürgősségi tabletta nem fogamzásgátlási módszer!!Komolyan mondom, megérdemelnéd ha terhes maradnál és túl kellene esned egy elég kellemetlen procedúrán, amilyen az abortusz is, és hogy utána ne lehessen gyereked soha többet! Ezt kívánom szívből!!!!
Jöhet a lepontozás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!