Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy emiatt nem jön meg neki? A többi lent.
Figyelt kérdés
Barátnőm, a hét elején még szűz volt. Szerdán is már próbálkoztunk, csütörtökön is, aznapra tervezte a havi megjövetelét. Csütörtökön kiverte nekem, én letöröltem stb, de aztán beraktam neki.. akkor lehetséges h emiatt terhes legyen? Bár mondta h szerinte csak alapjába véve késik a menzesze mert máskor is volt ilyen neki.. Válaszokat légyszi!2013. okt. 13. 20:43
11/22 A kérdező kommentje:
Ebbol biztos tanulok akarmi tortenik. Csak vannak olyan dolgoj amihez az ember meg nem eleg idos hogy tudja..
2013. okt. 13. 21:45
12/22 anonim válasza:
Nem érted h ez nem kor kérdése?? Ha felelősségteljes vagy akkor egyszerűen soha semmilyen körülmények között nem csinálod védekezés nélkül.
13/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor mindenki ugy szuletik, hogy felelossegteljes es tapasztalt ember...
2013. okt. 13. 21:58
14/22 anonim válasza:
nem, csak nálad okosabb. autót is jogsi nélkül vezetsz? biológiáról lógtál? interneted sincs?
15/22 anonim válasza:
A felelősségnek és a tapasztalatnak nem sok köze van esetünkben egymáshoz. Ahhoz nem kell tapasztalat h gondolkozz, ne kockáztass és mielőtt dugsz utánanézz legalább a neten a dolgoknak.
16/22 A kérdező kommentje:
Igazán jól érvelsz, csak ott a gond, hogy biológiából ezt középiskola 11. osztályában tanítják :) Továbbá úgy elég érdekes ha 15 vagy.. Az a legnagyobb problémám hogy a csaj akivel ez történt a bátyja ezen a héten elment egy csajba aki ott aludt náluk. A csaj terhes. és most nagyon kivagyok bukva mert én tényleg azt hittem hogy odafigyeltem. És az a durva, hogy haverokkal róluk beszéltünk, és lehet h most velem is ez lesz.. ezt nem tudom elképzelni.
2013. okt. 13. 22:09
17/22 anonim válasza:
van internet. ha nem tudod olvasol. felvilágosításod már volt 15 évesen. gumi, hallhattad 100x. nem vagy még érett a nemi életre.
18/22 A kérdező kommentje:
Most már csak a szerencse állhat mellettem.. van még rá 4 nap.
2013. okt. 13. 22:33
20/22 anonim válasza:
nincs mit. valószínűleg nem lesz terhes és legközelebb gumit használsz amit otthon már begyakorolsz magadon. nem krémezed be, nem olajozod be mert attól kiszakad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!