Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miatt szednétek fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
Gumi nélkül nem akarja mert fél hogy terhes leszek.
Gumival nem akarja mert nem áll fel neki úgy a farka.
Más módszert nem akarok mert nem bízok a kupokba krémekbe.
ma 10:02
1/9 anonim 

válasza:

Kizárt. Kb 10 évig szedtem tönkretette a szervezetem, hormonháztartásom
Párom próbált rászedni hogy akkor használjak (szintén hormonos) hüvelygyűrűt, vagy injekcióztassak be fogamzásgátlást
Megmondtam neki hogy felejtse el. Vagy gumi, vagy semmi. 10+ éves kapcsolat, rámehetett volna ha annyira erőlteti
Ha olyannal ismerkednék akinek "nem áll fel gumiban" esélye se lenne nálam
30n
4/9 anonim 

válasza:

Akkor ne dugj
Elég szomorú hogy vannak lányok akik ilyen szar alakoknak is ágybaugranak
6/9 anonim 

válasza:

Nem, soha. Én nem vágom tönkre magam senki miatt se. Ki is dobnám azt, aki csak rám akarja nyomni a fogamzásgátlás felelősségét.
7/9 anonim 

válasza:

9/9 anonim 

válasza:

S mi a következő kérése, szóljatok a húgodnak is mert neki csak két nőre áll fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!