Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring használók! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál ezt a fogamzásgátlót írta fel, hogy rendbe rakja a mensim. Tegnap múlt el a mensim és aztmondta hogy ma kiváltom és felrakhatom, de itt olvastam, hogy mensi közben kell. Vélemény?2013. okt. 7. 18:19
1/5 anonim válasza:
Hát mégis milyen orvosnál voltál?? Hol vette a diplomáját??
Először is.. TILOS azért hormonálisan védekezni, hogy beálljon a menzesz! Nem állítja be, csupán felülírja a te természetes ciklusodat! Nem oldja meg a problémádat, csak elfedi!
A másik: menzesz alatt kell felhelyezni! Szintén tilos enzesz után, előtt felrakni..
Javaslom, hogy nagyon sürgősen keress egy megbízható, ajánlott orvost! Rendszertelen menzeszre pedig ne hagyd, hogy nuvaringet vagy tablettát írjanak fel!
2/5 A kérdező kommentje:
az 5ik napon már nemvolt semmi de a tájékoztató és az orvos szerint és felrakhattam nyugodtan tegnap..
2013. okt. 8. 17:45
3/5 anonim válasza:
De ha nincs semmi, az már nem menstruáció. Az 5. nap azokra vonatkozik, akiknek még akkor is megvan.
Az orvosod meg egy hlye, már bocs. Szakmai szemmel egy nagy nulla.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor nem is véd a hónapban?
2013. okt. 8. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!