Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvaring használók! Szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvaring használók! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál ezt a fogamzásgátlót írta fel, hogy rendbe rakja a mensim. Tegnap múlt el a mensim és aztmondta hogy ma kiváltom és felrakhatom, de itt olvastam, hogy mensi közben kell. Vélemény?
2013. okt. 7. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát mégis milyen orvosnál voltál?? Hol vette a diplomáját??

Először is.. TILOS azért hormonálisan védekezni, hogy beálljon a menzesz! Nem állítja be, csupán felülírja a te természetes ciklusodat! Nem oldja meg a problémádat, csak elfedi!

A másik: menzesz alatt kell felhelyezni! Szintén tilos enzesz után, előtt felrakni..

Javaslom, hogy nagyon sürgősen keress egy megbízható, ajánlott orvost! Rendszertelen menzeszre pedig ne hagyd, hogy nuvaringet vagy tablettát írjanak fel!

2013. okt. 8. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
az 5ik napon már nemvolt semmi de a tájékoztató és az orvos szerint és felrakhattam nyugodtan tegnap..
2013. okt. 8. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:

De ha nincs semmi, az már nem menstruáció. Az 5. nap azokra vonatkozik, akiknek még akkor is megvan.

Az orvosod meg egy hlye, már bocs. Szakmai szemmel egy nagy nulla.

2013. okt. 8. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor nem is véd a hónapban?
2013. okt. 8. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem
2013. okt. 8. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!