Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » NuvaRing-et használók! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NuvaRing-et használók! Nektek nem csúszik ki?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem el nuvaringet használni, de nekem nehézkes a felhelyezés. Azt hiszem nem tudom annyira felhelyezni, mint amennyire kellene. Mindig érzem hogy lejjebb csúszott és ha "ellenőrzőm" meg is bizonyosodok róla, hogy lejjebb van.

Sőt van, hogy szex közben is kicsúszik. (bizonyos pozíciókban) Nagyon zavaró.

Nőgyógyászom azt mondta, még senki nem fordult hozzá ilyen panasszal. Szerinte nem rakom elég mélyen fel!

Nem tudom hogy lehetne még beljebb tolni, ha egyszer nem megy beljebb!?

Valakinek van ilyesfajta tapasztalata?

2012. aug. 27. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút a helyére ugrik. Tehát oldalt összenyomom, úgy helyezem a hüvelybe, aztán egy picit még tolok rajta.

Szoktam ellenőrizni, nem mozdul el. Szexnél sem, pedig nem szoktuk kivenni.

2012. aug. 27. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ellenőriztesd a pároddal. Jó mélyen kell benyúlnia, hogy érezze az ujjával, ha korábban van, akkor egyszerűen nincs a helyén. Izé... neki mekkora van?

De miért nem a dokinál teszel egy próbát, illetve ő teszi fel neked, ha ennyire bizonytalan vagy?

2012. aug. 27. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is mindig kicsúszott, próbáltam mindent, de nem maradt a helyén. Nekem a doki azt mondta, hogy sajnos van ilyen, nem minden nőnek ugyanolyan a hüvelye, ráadásul nekem egy komplikált szülés miatt amúgy is deformálódott.

Esetleg kérd meg a nőgyógyászodat, hogy tegye fel ő (ha normális és segítőkész megteszi), így az is kiderül, ha te csinálsz valamit rosszul.

2012. aug. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.