Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy van ez a fogamzásgátlással?
Basszus én úgy érzem, teljes tévúton jársz! Mi az, hogy kb 3 hete szeded a tabit? Tudod van a gyógyszer, amit pontosan 3 hétig szedsz, majd abbahagyod, és abban a szünetben jön meg a MEGVONÁSOS VÉRZÉSED. Meg van másfajta tabi is, ott nem tudom hogy megy...
Tehát ha az első eset áll fent, akkor van egy heted a szünetben, hogy "megjöjjön".
Másrészt, még jó hogy nem azért szeded a tabit, hogy ne legyen mensid. Miért szednéd azért? Tabi szedéskor sosincs mensid, megvonásos vérzésed van helyette.
"Meg van másfajta tabi is, ott nem tudom hogy megy... "
Te itt mire gondoltál? :) Milyen tabi van még?
Van olyan, ahol folyamatosan szeded, mert hülyének nézik a csajt, hogy nem tudja kiszámolni a gyógyszermentes napokat...
Ezek a gyógyszerek többnyire más színűek, és vagy semmi hatóanyag nincs bennük, vagy csak vastabletták a vasveszteség pótlására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!