Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17éves vagyok és szeretném meg tudni hogy mikor kezdjem el a fogamzásgátlo szedését?
Figyelt kérdés
már nem vagyok szüz 5honapja,és már ugy gondolom,ogy ideje lenne el kezdenem..de sok "rém hírt" hallottam rola pl.pattikat okoznakkor rendszertelen menszeszt,stb...mi igaz ebböl??2009. nov. 4. 12:37
1/13 anonim válasza:
ponthogy helyrerakják a ciklusod, és nem okoznak rendszertelen mnzeszt. a patikat is elvileg ponthogy elmulasztja. aakadhatnak kivétzeles esetek, olyankor váltani kell és minden rendbejön.
2/13 anonim válasza:
Amíg csak hébe hóba szexelsz addig ne kezd el szedni, de természetesen védekezz más módon.
3/13 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ő pontos felvilágosítást ad mindenféle gyógyszerre, mert ugye azért más márka, mert mindnek kicsit más a hatása.
4/13 A kérdező kommentje:
köszi mnkinek a válaszát:D amugy igen még nincs komoly kapcsom de azért sztem kellene szednem..!:D
2009. nov. 4. 13:18
5/13 anonim válasza:
ha belekezdtél a szexuális életbe, akkor mindenképp fel kell keresned egy nőgyógyászt, legegyszerűbb valamelyik nő rokonodét, ha ez már megtörtént, akkor elmehetsz újra és beszélgethetsz róla a fogamzásgátlásról, ha még nem akkor két legyet ütsz egy csapásra, megvizsgál + tanácsot ad, úgyis csak orvos írhat fel gyógyszert
6/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. nov. 4. 13:55
7/13 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha nincs komoly kapcsoltatod, a szex sem rendszeres akkor ne kezd még el szedni. Feleslegesen ne borítsd fel a hormonrendszeredet.De persze te tudhatod :)
8/13 anonim válasza:
IGAZ. Nekem pl . az egyetlen, amire jó volt a bogyó, az a mensi rendszerezése és megszűntek a fájdalmaim. Ezen kívül csak negatív mellékhatások: fájdalmak (has, mell, fej), istentelenül nagy ragyák a képemen és még ott is, ahol sosem voltak pattik, puffadás, hányinger, hízás, 0 libidó...
Amúgy sosem voltam ragyás. Ami elmaradt, az most rendesen bepótolódik.
Aktív szexuális élet esetén érdemes elkezdeni.
24/l
9/13 A kérdező kommentje:
köszi:D meg fogadom a tanácsokat:)
amugy 17évesen télleg sok 3-4fiu(szex):S emiatt ezen az oldalon ribancnak tartanak:s
2009. nov. 4. 14:50
10/13 anonim válasza:
17 évesen már 3-4 fiúval voltál és azt írod, hogy 5 hónapja nem vagy szűz?!Ez most komoly?5 hónap alatt 3-4 fiúval?Mert akkor tényleg egy rib*nc vagy! Már ne is haragudj, de ha ilyen sűrűn váltogatod a partnereidet, akkor gumival védekezz inkább, mert ennek a vége egy jó kis nemi betegség lesz! A tabletta olyanoknak való, akik monogám párkapcsolatban élnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!