Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély a teherbeesésre így? Holnap elmegyek dokihoz, de mire számítsak? (hányás)
3 éve szedem a gyógyszert.
A mostani levelet 17.-én kezdtem el szedni, előtte 13.-án jött meg. Előző héten 23.-án együtt voltam a barátommal, másnap, 24.-én (szombaton) sajnos 17:00kor bevettem a bogyót, de 19:00 után nem sokkal hánytam, rosszul voltam nagyon. Eszembe se jutott újat bevenni, nem is volt nálam a tájékoztató. Ma wc-zés közben egy icipicike vér is jött (nagy wc), de nem "hátulról", hanem előről, de tényleg csak egy pöttynyi, meg picit nyom az alhasam. Kérdés, hogy van-e rá esély hogy 3 év szedés után esetleg kihánytam volna és teherbe estem volna az előző nap miatt?:(
Köszönöm előre is, holnap elmegyek orvoshoz, csak kérdezem, hogy mire számíthatok vajon.
Semmit nem fog tudni mondani.
Mit varsz, mit mond majd?
Vagy azt mondja, hogy szedd szunet nelkul, vagy hogy majd tartsd meg a szunetet. Ennel tobbel nem tud mondani, nem tud mit tenni.
Nogyogyaszati asszisztens vagyok, gyakran latok hozzad hasonlot..
Igaza volt annak, aki azt írta, hogy nem tudott mit mondani:) De nem baj, úgyis el kellett mennem íratni. Azt mondta határeset, ki kell várni a szünetet, hogy megjön-e vagy sem. Ez meg is történt múlt héten, megjött rendesen, erősen, pár napig, pontosan ahogy szokott, és tünetem sincs.
Mindenesetre most már mindig magamnál tartom, hogy ha baleset lenne, egy újabb szemet be tudjak szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!