4 hónapos puli kutyusunk bélhurutos lett.3. nap után van esély végre a javulásra? Egyelőre sajnos nincs jobban.
Rögtön első nap délelőtt állatorvoshoz vittem, mikor észrevettem hogy hány. Kapott infúziót, gyulladáscsökkentőket, hányáscsillapítót, stb. Itthon b6 vitamint adok neki 2x, +valami bélfertőtlenítőt naponta 3x. Tegnap este megint kapott infúziót +gyógyszereket. Sajnos mára sem látok változást, talán ritkábban hány, viszont kevesebbet iszik, és többet alszik...Enni egyáltalán nem akar.. Ja, és Parvo ellen be van oltva.
Tapasztalatokat várnék..
Csinált a doki parvo tesztet? Az nem jelent sajnos semmit, hogy be van oltva parvo ellen és az sem, hogy nem véres a széklete, hányása. Ettől még lehet parvo. Én megcsináltatnám a tesztet!
Jobbulást a kutyusnak!
Nem csinált tesztet szerintem. Azt mondta, elvileg elkaphatná az oltás ellenére, de hogy azok mellett a vakcinák mellett, amiket ők használnak, nem szabad hogy elkapja a Parvot. Ja, és láza nincs a kutyusnak.
Sajnos nem tudom mi okozhatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!