Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély a teherbeesésre így? Holnap elmegyek dokihoz, de mire számítsak? (hányás)
3 éve szedem a gyógyszert.
A mostani levelet 17.-én kezdtem el szedni, előtte 13.-án jött meg. Előző héten 23.-án együtt voltam a barátommal, másnap, 24.-én (szombaton) sajnos 17:00kor bevettem a bogyót, de 19:00 után nem sokkal hánytam, rosszul voltam nagyon. Eszembe se jutott újat bevenni, nem is volt nálam a tájékoztató. Ma wc-zés közben egy icipicike vér is jött (nagy wc), de nem "hátulról", hanem előről, de tényleg csak egy pöttynyi, meg picit nyom az alhasam. Kérdés, hogy van-e rá esély hogy 3 év szedés után esetleg kihánytam volna és teherbe estem volna az előző nap miatt?:(
Köszönöm előre is, holnap elmegyek orvoshoz, csak kérdezem, hogy mire számíthatok vajon.
2 óra alatt nem szívódhatott fel teljesen, tehát ez olyan, mintha kihagytál volna egy szemet, ráadásul nem pótoltad..
Igen, van esély a terhességre! Az meg mindegy, hogy hány éve szeded.
Nekem nem kell magyarázkodnod :)
A te esetedben kimaradt egy szem, tehát teherbe eshetsz. A körülmények senkit sem érdekelnek, és hiába nyugtatod magad ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!