Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van női nőgyógyász is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van női nőgyógyász is?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és fogamzásgátlót szertnék fel íratni de felek a nőgyógyászoktól . Budapesten van ilyen orvos ?Jah és két éve meg jött már .

2013. aug. 28. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy van ez, de remélem törvény szabályozza, hogy gyereknek ne lehessen felírni fog.gátlót.

Még fejlődésben vagy, ne akard a szervezetedet hormonokkal bombázni! Idősebb korodban sem hű de egészséges, de ilyen fiatalon nem szabad!

Én nem a szexről akarlak lebeszélni, hisz nem ismerlek, nem akarok ítélkezni, de ha szexeltek, akkor még pár évig csak óvszerrel tegyétek!

2013. aug. 28. 15:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Avval szóktúk .
2013. aug. 28. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg először magyarul kicsi csillag, ha nem tudsz leírni szavakat hiba nélkül, akkor ne is szexeljél.
2013. aug. 28. 15:53
 14/15 Snooch ***** válasza:

Van persze, nem csak Budapesten, az országban bárhol másutt is.

Gyógyszert viszont nem fog neked írni.

Ha már feltétlen szexelned kell ennyi idősen, akkor használjatok óvszert továbbra is, és fektess némi energiát a tanulásba, mert láthatóan rád fér.

2013. aug. 28. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Épeszű orvos nem ír fel 16 éven aluliaknak tablettát.

De kislány ez a te érdeked. Még ki sem fejlődött a szervezeted, te már leállítanád a petefészkeid működését.. Szépen megalapoznál ezzel egy későbbi meddőséget!

2013. aug. 28. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!