Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyereket akar tőlem (neki van már kettő). Ha hüvely gyűrűvel védekezem azt nem veszi észre? A kora miatt nem akarok szűlni 44 éves.
Hát, akkor megszületett a kérdésre a megoldás, végre: Elé állsz szépen és imigyen szólsz mosolyogva neki:
- Én 24 éves vagyok. Szülnék én neked, ha nem lennél ilyen öreg.
És majd írd meg nekünk, mit felelt.
öreg?? :D akkor megmondanád, hogy egyáltalán miért kezdtél vele járni? miért vagy egyáltalán egy "öregemberrel"?
nagyon sokan 40 éves koruk után vállalnak már gyereket.. nem értem miért lenne öreg ehhez. természetesen benne van az, hogy valakik ilyenkor már nagyszülők, de már ez se annyira jellemző. azt hozzátenném hogy elég sok 40en túli jobban tartja magát mint egy 30 körüli...
és én ezt 20 évesen állítom.
Pont, hogy több türelme van, mint a legtöbb huszon-harmincon éves kis fiúkának, aki még minden hétvégén piálna, bulizna. Gondolom ebben lehet némi tapasztalatod, ha már egyedül maradtál 2 gyerekkel. Vagy az ő apjuk is vén volt? :D
De te tudod.
Erősen kamukérdés szagú egyébként is, bírom az ilyen provokatív válaszokat a kérdezőtől. Mindjárt kiderül, hogy nem csak öreg, de parkinson kóros, vagy hiányzik fél lába is... nem lepődnék meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!