Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A párom gyereket akar tőlem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom gyereket akar tőlem (neki van már kettő). Ha hüvely gyűrűvel védekezem azt nem veszi észre? A kora miatt nem akarok szűlni 44 éves.

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 17:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én 24 éves vagyok. Szülnék én neki ha nem lenne ilyen öreg.
2013. aug. 27. 18:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor megszületett a kérdésre a megoldás, végre: Elé állsz szépen és imigyen szólsz mosolyogva neki:

- Én 24 éves vagyok. Szülnék én neked, ha nem lennél ilyen öreg.

És majd írd meg nekünk, mit felelt.

2013. aug. 27. 18:04
 13/29 anonim válasza:
93%
Ahham... De a pénzéért szépen szétnyitod a kicsi lábaidat, mi?... Mert ha át akarod verni és öregnek gondolod, akkor nagyon nem szereted....
2013. aug. 27. 18:06
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

öreg?? :D akkor megmondanád, hogy egyáltalán miért kezdtél vele járni? miért vagy egyáltalán egy "öregemberrel"?

nagyon sokan 40 éves koruk után vállalnak már gyereket.. nem értem miért lenne öreg ehhez. természetesen benne van az, hogy valakik ilyenkor már nagyszülők, de már ez se annyira jellemző. azt hozzátenném hogy elég sok 40en túli jobban tartja magát mint egy 30 körüli...

és én ezt 20 évesen állítom.

2013. aug. 27. 18:07
 15/29 anonim válasza:
91%
Öreg 44 évesen?????????? Hát te nem vagy normális!! Akkor mi a fenéért álltál vele össze?????? Tudod mit? Nem ő az öreg, hanem te vagy egy marha nagy gyerek......
2013. aug. 27. 18:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen már nincs úgy türelme a gyerekekhez az embernek.
2013. aug. 27. 18:22
 17/29 anonim válasza:
91%
te aztán nagyon tudod 24 éves fejjel...mindegy inkább beszélj vele ne a háta mögött sunnyogj.
2013. aug. 27. 18:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha oregnek tartod akk miert vagy vele?
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

Pont, hogy több türelme van, mint a legtöbb huszon-harmincon éves kis fiúkának, aki még minden hétvégén piálna, bulizna. Gondolom ebben lehet némi tapasztalatod, ha már egyedül maradtál 2 gyerekkel. Vagy az ő apjuk is vén volt? :D

De te tudod.

Erősen kamukérdés szagú egyébként is, bírom az ilyen provokatív válaszokat a kérdezőtől. Mindjárt kiderül, hogy nem csak öreg, de parkinson kóros, vagy hiányzik fél lába is... nem lepődnék meg :)

20/29 anonim ***** válasza:
88%
Na félre olvastam, neki van már kettő gyereke, nem neked. Szerintem úgy lenne korrekt, ha elé állnál és megmondanád, hogy te nem akarsz tőle. Ha csak tőle nem akarsz, akkor szakítani kéne, minek raboljátok egymás idejét.
2013. aug. 27. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!