Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó menzesz szerint 5...

Utolsó menzesz szerint 5 hetes, fogantatástól 3 hetes terhes vagyok, még nem voltam dokinál, jövöhéten akarok bejelentkezni. A hüvely ultrahangon ilyenkor már lehet látni a picit?

Figyelt kérdés
izgulok is egy kicsit hogy minden rendben van-e, mert a cicim fáj, volt alhasi fájdalmam amikor megkellett volna jönnie,de már ez is elmúlt. szerintetek minden rendben?
2008. febr. 15. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ennyi idősen nekem is fájt a hasam, ez a méh tágulása miatt van(bár nekem azóta is).

Ha kb. 6 hetesen mész, még nem biztos, hogy látni a babát, lehet, hogy mégcsak a petezsákot.De ha szerencséd van, talán már lesz szívhang.

Drukkolok neked, üdv, 13 hetes kismama:)

2008. febr. 15. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, és jólesik a drukkolás.
2008. febr. 15. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valószínüleg minden rendben van.

A szülés várható idejét az utolsó mensi 1napjától számolják,hozzáadva 9hónapot,plusz 7napot.Tehát,ha átlagos a ciklusod,és középidőben van peteérésed,akkor kb 2héttel fiatalabb a bébi,mint amennyinek számolják.De ez mindig így van.Ezért 40hét egy terhesség,valójában csak 38.De ez csak átlag.Az én gyerekeim 40 és 42hétre születtek.

Uh-n kb a 6-7héttől már látszik a szívműködés is.

Boldog babavárást,üdv

2008. febr. 15. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

En 5 hetesen voltam eloszor es petezsakot latott az orvosom az uh-n,de ha 1-2 hettel kesobb mentem volna akkor mar a kicsi szivhangjat is lehetett vna hallani.Szeritnem ha nicsen semmi bajoid,panaszod,akkor 6-7 het kozott menj,es tuti hallani fogod mar a piciked szevecskejet.

Boldog babavarast

10 hetes kismama

2008. febr. 16. 00:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nagyon sokat segítettetek,igen kb 7 hetes leszek amire időpontot kapok. jaj már ugy várom hogy eljöjjön az az idő,amikor meghallom a szivhangját,az olyan jó érzés lehet.
2008. febr. 16. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!