Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hüvely gombám van, viszont le...

Hüvely gombám van, viszont le akarok feküdni a barátommal, neki ebből lehet baja?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Neki azt hiszem nem. De neked annál nagyobb. Ha kezeled akkor bírd ki még azt a kis időt és utána ess neki.^^
2009. nov. 18. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az első adandó alkalommal visszafertőz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S
2009. nov. 18. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet! A gomba ugyanis nemi úton terjedő fertőző betegség. Másrészt meg gusztustalan, egy hüvelygombás csajnak be van gyulladva, és elég erős túrós hüvelyfolyása van. Tehát simán észreveszi a szagodból, vagy ezekből a jelekből. De alapból is undorító.
 4/12 anonim válasza:
93%

Szia,

ha gumit használtok, akkor semmi baja sem lesz. Viszont a hüvely ilyenkor érzékenyebb, a szeméremajkak duzzadtak. Várjatok egy hetet még, amíg meggyógyulsz! Akkor jobb lesz neked is az élmény.

Remélem szedsz valamit: Canesten kúp + krém a gyógyszertárban is kapható.

Ha gumi nélkül lennétek együtt, akkor a barátod is megfertőződne. Remélem tudtam segíteni!

Mimi 26L

5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jegeld a témát, amíg meg nem gyógyulsz! mindkettőtök érdeke...
2009. nov. 18. 19:36
 6/12 anonim válasza:
2009. nov. 18. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
őt is kezelik? mert ha nem őt is kéne kezelni. lehet rég megfertőződött csak ő tünetmentes. ilyenkor a nőgyógyásznak kell mondani ha van partnered, hogy neki is írjon ki gyógyszert. így is lehet, hogy ha őt nem kezelik akkor ugyan úgy vissza fertőz és kezdődik előröl a kezelés.
2009. nov. 18. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

inkább menjél nőgyógyászhoz ahelyett h szexelsz.

és igen, lehet baja.

férfiaknál tünetmentes általában, egyfoyltában vissza fog fertőzni, és a kezeletlen gomba férfiaknál komoly dolgokat is okozhat.

2009. nov. 18. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
nem tudom honnan veszitek,hogy gumival nem kaphatja el? megkérdeztem a nőgyógyászomtól, ő azt mondta, hogy ez az egyetlen ami ellen nem véd a gumi, mert simán rákerülhet így is, vagy elég ha csak megérint ott és a kezével viszi át magának... szóval mindenképp kezeld, mert komoly bajok lehetnek belőle!
2009. nov. 18. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
amikor mi nyaralni voltunk, és sikerült összeszednem a strandon gombás fertőzést, örültem ha kényelmesen tudtam ülni.. mindenem fájt, viszketett... kívántam volna a szexet, de a fájdalom elvette a kedvem ettől:S nagyon fájt, tényleg.. várj míg meg nem gyógyulsz, és a barátod is kezelje magát. de aki szexel, mért nem tudja ezeket?
2009. nov. 19. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!