Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló kontra spirál. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2 gyermekes anyuka vagyok. Nemrég kezdtem fogamzásgátlót szedni, de a hízás, a libidócsökkenés és a visszeresedés miatt nem vagyok megelégedve. Szeretnék tetetni spirált. Mik a tapasztalataitok?
A válaszokat köszönöm.
2009. okt. 29. 08:29
1/3 anonim válasza:
Anyámnak spirálja volt és 4 gyerekes család vagyunk.
2/3 anonim válasza:
Sok az ellenvélemény, én mégis javaslom. Nekem bevállt. "Rendesen kitakarít" menszesz idején. Azaz erősebb az első 2 nap, de rövidebb idő alatt zajlik le a vérzés.
Igaz, nem érdemes a legolcsóbbikkal foglalkozni. A minőség itt egyenesen arányos az árral. De jópár évig meg van oldva a fogamzásgátlás.
Van, aki nem bírja. Kilöki a szervezete, begyullad stb. Ez ellen viszont nem lehet mit tenni. Nem mindenkinek hasznos, de nekem bejött. Egy próbát megér.
3/3 anonim válasza:
Igen a spirálnak a legnagyobb veszélye az, hogy beágyazódhat a méhbe és lehet ki kell pakolni utána. Szóval ez a legrosszabb eset, de mindenképpen hormonos eszközt javaslok, a Mirena IUD eszköz nagyon jó, viszont kb. 50000 Ft. Jók még az implantátumok is, ezeknek a legkevesebb a mellékhatásuk, pl Implanon bőr alá ültethető implant: kb 30000 Ft. A Mirena öt évig jó, az implantátum 3 év, a tablettáról már sokat olvashattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!